Ahojte :)..chcela by som dostať nejaké tie dobré rady ako najúčinnejšie a najrýchlejšie pribrať :)..mám 18 rokov 155 cm a 42kg..je to niečo strašné...som veľmi štíhla a najviac mi vadí že mám veľmi tenké nohy...vždy som mohla jesť koľko som chcela no nikdy som nepribrala...veľa ľudí mi vravelo aby som začala cvičiť lenže ja sa bojím toho že len schudnem a bude to ešte horšie..pomôžte mi prosím :)...najlepšie by bolo pribrať do stehien a zadku..ďakujem za rady
Chcela by som pribrať
v tom pripade radsej jest tucne jedla... z toho sa rychlejsie pribera, nez zo sladkeho... ja by som samozrejme odporucala jest zdravo a cvicit..
Leuska nemusí to byť hneď puding, stačí keď sa trošku zaobli tam kde treba
skus nejake vyzivove doplnky
vyskusaj vitaminy B12, ja som mala kvapky, lepsie sa vstrebavaju do tela, urcite priberes, mala som ich z vitarian.sk
janinka96 a nie kazdy chlap ma rad na zene puding na bruchu a zadku, stehnach a celulitidu...
do zadku a stehien priberies tak ze budes jest vela sladkeho a malo sa hybat, vela sediet alebo sa daj na cvicenie ale to je velmi tazka cesta a nie kazdy chlap ma rad svaly na zene
Ahoj, ja som bola tiež veľmi chudá a odkedy som začala bývať s priateľom som pribrala a začala cvičiť a teraz som spokojná :) to iba tak na úvod, ale cvičenie pomáha, neboj sa, že schudneš. Keď chceš pribrať/nabrať treba cvičiť s váhami, činkami, nie s vlastnou váhou, keď cvičíš s vlastnou vtedy sa chudne. Alebo to môžeš skúsiť tak, že začneš cvičiť aj s trénerkou no to ťa môže vyjsť na nejakých 50-100 € mesačne. Ale zase trénerka ti povie presne čo máš robiť :)
Veľa šťastia
Ja som začala priberať, odkedy som vylúčila pásomnicu. Mala asi pol metra a mala som ju asi tri roky. Všetky peniaze mi odchádzali na jedlo a ešte som sa aj zadĺžila, nebola som schopná vydržať dlhšie ako dve hodiny bez jedla a potom prišiel neskutočne veľký hlad a pocit na zomretie od hladu. Vyhodili ma z roboty za pažravosť. Vykúpenie z tohto pekla mi priniesla papáya. S jej pomocou som zabila a vylúčila pásomnicu a odvtedy som už viac nepocítila hlad. Ráno nalačno rozkroj jednu papáyu a zožer z nej najskôr všetky zrnká. Ja som ich hrýzla a prehĺtala. Pozor, sú štipľavé! Potom počkaj asi 10 minút a zožer aj to sladké oranžové. Pri najbližšej stolici vylúčiš pásomnicu, pokiaľ nejakú v tele máš. Papáyové zrnká dokážu paralyzovať parazity. Papáyová dužina rozloží bielkovinovú vrstvu, z ktorej je zložené telo parazita. Tým usmrtí parazity, ale iba tie, ktoré sa práve nachádzajú v tráviacom systéme. Pásomnicu teda zaručene. No ale hlísty a mrle sa môžu schovať aj do iných častí tela, tak tam je to komplikované. Tam je lepšie si dať predpísať lieky. Parazity si nemusíš v stolici vôbec vidieť a napriek tomu už môžu byť premnožené. Keď ich máš, tak ťa svrbí zadok a veľa ješ a napriek tomu chudneš.
Musis chlapce beton a sadru mrvit,potom budes ako Bafalo Bill.a nezabudni si potierat hlavu salviou divokou.
Ahoj!
Takze vazne by si mala zacat cvicit.aj keby si od zaciatku schudla aj ked pochybujem ze pri 42kg mas z coho,tak neskor sa ti zacnu vyvijat svaly a kedze svaly su tazsie ako tuk zak by si mala pribrat este viac ako z tukov a vyformovat si postavu.;) nejedz zbytocne nezdrave jedla v snahe pribrat,pretoze nepriberies a akurat si mozes privodit vnutornu obezitu.a to nechces.!:)jedz kolko vladzes neprejedaj sa.to nikdy nie je na uzitok.:)
Drzim prsty vela stastia! ;))