Neviem si nájsť priateľa,chlapi ma urážaju

Príspevok v téme: Neviem si nájsť priateľa,chlapi ma urážaju
Tajana 111

Mám 22 rokov a ešte som v živote nechodila s chalanom,ani prvu lasku som nezažila.ȡo sa týka vyzoru,nikdy som si nepripadala nejak hrozne škareda,mám vysoku postavu,som štíhla,mám krásne huste vlnite vlasy,čo obdivuju hlavne dievčata,hovoria že aj tvar ako celok mám peknu,výrazne modre oči s dlhymi hustými mihalnicami-to su moje prirodzene,aj to obdivuju dievčata.Len nos mám dost široký ,ale mamka hovorí že aj tak som pekna a až take strašne to s mojím nosom nie je.Ale pre každu mamku je jej dieťa aj keby malo rohy na hlave,to najkrajšie.Posmešky a urážky typu"prečo si taka škareda" alebo "škareda opica" som si od spolužiakov užila dosť.Chodila som do kresťanskeho spoločenstva na stretka,ale ani tam som si žiadneho chalana nenašla,hoci sa všetci krásne spárovali a mne sa neušiel nikto.V 18 rokoch som šla na plastiku nosa,ten doktor čo mi to operoval vravel same chvaly ake je to po operacii perfektne,ale ked som videla vysledok operacie,žiadna vyrazna zmena len par milimetrov odrezal a to je všetko.Raz som bola s kamoškami von, to už som mala 20 rokov,potom sa rozpršalo a vlasy sa mi krásne zvlnili a jedna kámoška hovorila že ako super vyzeram,že keby bola chalan hned sa do mna zblázni,mala som letne šaty aj nohy mi bolo vidno,su pekne rovne štíhle.Potom sme se rozlučili,ja som šla domov a prechádzala som okolo skupiny chalanov mohli byt starší odo mna,tak 22_25rokov a jeden skríkol "snad ju nejdeš baliť",ten druhy odpovedal"baliť,taku" a vykríkol za mnou"škareda si".A bolo viac takych prípadov.Som z toho zufala,vidím rozne dievčata ktore tiež nie su dokonale, každy má nejaku chybu krásy a daju im pokoj a najdu si svoje lásky.Som nešťastna,neviem prečo je to tak,už o sebe pochybujem.Aj ked mamka ma chlácholi že som pekne dievča.A som romanticka duša,tužim po láske.

rondika

Angel - nikoho nezaujimaju tvoje pribehy niekde z montaznej haly kde muklujes s robošmi v monterkach :-) To je zleeee :-)

ANGEL-DEMON

celebrita ..áno.. zavisť... robila som v ženskom kolektíve no to čistá katastrofa, bavila som sa na tuto temu aj s mojim kolegom v práci, tiez robil v tej firme kde 90% ženy a tiež mi potvrdil že otras..neznašam intrigy, jedna kolegyna odtial čo sme si sadli mi povedala že jej zle je z tych žien tam.. napriklad srobia na jednej linke ako velke kamosky,...
a ked sa jedna od druhej vzdiali už sa ohováraju.. kolegyna prisla za mnou z jedálne že jej aj jesť prestalo chutit ked to počula, radsej odišla.. ako intrigánia jedna na druhu... toto chlapi nerobia..
tu kde robim je zas 95% chlapov, napriklad mi sme 3 linky vedla seba, na kazdej je nejakych 10 chlapov a 1 zena.. čiže podla mna super..
ja neviem ale so ženami sa akosi neviem baviť :-D kolega mi vravi ze sa niet čo čudovať ked som od mala medzi chlapmi... s chlapmi som hned kamoska, srandujeme, smejeme sa, rozpravame sa o vsetkom moznom... a ked som so zenou neviem o čom sa s nou mam baviť sakra? hlavne priblizne v mojom veku... ked taks i rozumiem so starsimi 35+ ale s mladymi neni o čom...
**
a aj to že ženy stale sa porovnavaju, bojuju medzi sebou, pritom kebyze jej robi tam muz/frajer OK ze ziarli... ale ze ma doma muza/frajera a zazera po mne nechápem... síce chápem... vidí že so mnou sa chlapi bavia, smejú,.. idem okolo inych liniek stale sa mi niekto prihovorí, alebo sa pri mne zastavia pozdraviť ma atd... a tu druhu o ktoru ani nezakopnu to serie.... lebo iba zazera, chodí s vážnym xichtom... a ja taka pohodáčka,...tak jasne ze mna maju radšej...

danica88

boze dievca mas len 22 rokov kam sa hrnies? laska ti pride ked ju budes najmenej cakat a nie ked ju budes nahanat ...ja som nasla toho praveho presne v 30tke a aj lutujem ze som dovtedy minala cas energiu a vsetko na doterajsie vztahy ktore absolutne nemali vyznam... nesil to tak

nedaj si zkaziť deň

ako keby muži boli neviem akí krásavci božinku
nech sa pozrú na seba do zrkadla koľkím z nich ozaj pristane pomenovanie fešák až potom nech súdia ženy v okolí
jeb na nich, tí čo najviac vykrikujú sú práve tí škaredí muži
zakomplexovaní debili

celebrita FB

...aj na mňa už všelijakí cudzí na ulici pokrikovali, že som škaredá, napríklad v lete a to som mala tri vypchaté podprdy, tak akože neviem, čo by potom ešte chceli vidieť :) a samozrejme som si z toho nič nerobila, lebo netreba brať vážne také opilé reči :)

celebrita FB

Tajana: Posmešky ti ublížili, znížili ti sebavedomie. Nesmieš si ich vôbec pripúšťať. Bolo by treba zapracovať na zvýšení sebavedomia. Ja som si v puberte často všímala, že sebavedomé baby mali kopu chlapov okolo seba, aj keď škaredé boli, ale nesebavedomú a peknú nechcel nikto. Skús začať chodiť na kresťanské stretká do iného mesta, neklopiť zrak, keď hovoríš s vekovo primeraným chalanom, ale pozerať sa mu smelo do očí, netváriť sa nezaujato, zahlbujúc sa do svojich myšlienok, ale veľmi pozorne počúvať, čo hovorí a tváriť sa, že ťa to strááááášne zaujíma a milo sa smiať na jeho vtipoch, aj keby to zrovna nejaký antitalent na tvorbu humoru bol :D Raz to už musí vyjsť, uvidíš :)
Angel-Demon: Zazerajú, lebo závidia, že ty si obľúbená u chlapov a že dobre vyzeráš. Závisť. Takéto závistlivé baby majú podvedomý strach z konkurencie, preto neznesú okolo seba ženy krajšie, obľúbenejšie. Niektorá sa môže báť, že jej preberieš chalana :) To napríklad ja by som teda vzhľadom na moju zakomplexovanosť určite nikdy žiadnej neprebrala chlapa a nespala s ním. Ktorá ma pozve k sebe domov, tá riskuje, že jej nanajvýš ukradnem vibrátor :)

100doors

vobec neries, co na teba niekto krical na ulici. ak to bolo v noci zrejme boli opiti a su to len slova. predstav si ze by si sa otocila a povedala jemu, ze je skaredy, myslis ze by sa ho to dotklo?
asi tazko, pretoze je mu to jedno, tak isto ako by tebe malo byt jedno, co hovori on. pre neho tieto slova neznamenali nic a povedal ich len preto aby sa zabavil. tak pre teba nemozu predsa znamenat cely svet. reci sa hovoria. aj na mna uz na ulici kricali ze som skareda, dokonca sme isli s kamoskou tak rovno kricali, ze sme skarede obe :D asi je to potom dvojnasobne vtipne. v inej situacii, ked sa ma muzi snazili dostat do postele, mi zasa hovorili aka som krasna a ze som bohyna. myslim si, ze ani to nebude tak celkom pravda :D ludia hovoria to, co im prave vyhovuje. mozem vyjst na ulicu a vykrikovat po kazdom, ze je skaredy, ale to nerobi z nich skaredych a zo mna peknu.
nerob si tazku hlavu z toho ze nemas priatela, ver mi nie je to nijaky sväty gral a clovek vzdy chce to co nema. mozno ak by si priatela mala, chcela by si byt slobodna. je lepsie byt sama ako vo vztahu co nefunguje, a to je vo vztahoch dost caste, ze su ludia spolu len preto, aby neboli sami.

Tajana 111

Ďakujem za všetky názory.Každy jeden z vás mi dal taku odpoveď nad ktorou možem premýšľať a vziať si to k srdcu.Adr1a,hlavne tebe ďakujem za krásne slová povzbudenia ktore pohladili moju dušu,ani najlepšia kamoška,ani z blízkej rodiny-sesternice,ktore su približne v mojom veku mi zatiaľ nepovedali toľko povzbudzujucich a krásnych slov,snáď len moja mamka mi toto povie,ale mamku beriem s rezervou,pretože ta veľa vecí prikrášli,preto som sa rozhodla pre príspevok do tohoto fora a chcela som vedieť objektívne nazory ľudí,ktorí ma osobne nepoznaju,pripadne nazory ľudí ktorí zažili niečo podobne.Padol tu názor či si ja osobne myslím že som škareda a tak ma vníma aj moje okolie.Práveže ja si to nemyslím,začali s tým spolužiaci v osmej triede,ale bolo to tak drásajuce,že som o sebe začala pochybovať.Potom som to brala tak že puberťakov nemožem brať vážne,ale keď to povedali aj 25-28 roční muži,čo by mali mať rozum,znova som začala o sebe pochybovať.A k tomu,ak niekto má dojem že je to fake,ubezpečujem vás,že píšem len to čo som na vlastnej koži skutočne zažila,a ten kto to nezažil,jasne že sa mu to može zdať ako neskutočne a vymyslene.A čo sa týka nazoru,že to písalo 12ročne dievča,sčasti máš pravdu,pretože čo sa týka vzťahu k mužom niekedy mám pocit akoby som mala len 12 rokov.Čo sa týka povahovej stranky veľa ľudí tvrdí že sa pri mne dobre cítia,že posobím pozitivným dojmom a že mať taku kamošku ako som ja je užasne,ale muži v mojom okolí to asi nevidia.Ešte raz vám všetkym ďakujem a prajem krásny piatok a víkend.

ANGEL-DEMON

ono to ten magor za tebou mohol zakričať preto, že si praveže naopak príliš pekná... a on na teba nemá... mne sa to tiež už stalo neboj...a ked som sa pozrela na toho dotyčneho vyzeral ako nejaky asocial...
a reči takych ma teda nerozhodia... ja sice taky problem nemam..
lebo mna chlapi chcú ale ja nechcme ich :-D :-D tak som považovana za lezbu :-D teraz som v novej práci medzi chlapmi... a maju ma radi, som ich miláčik :-) som ako chlapčisko, chytám sa okolo strojov robiť, technicky typ , chalani ma beru ako jedneho z nich, len krajšia...ako oni hovoria... len ženy na mna zazerajú tie "3" čo am robia okrem mňa :-D