Neviem si nájsť priateľa,chlapi ma urážaju

Príspevok v téme: Neviem si nájsť priateľa,chlapi ma urážaju
Tajana 111

Mám 22 rokov a ešte som v živote nechodila s chalanom,ani prvu lasku som nezažila.ȡo sa týka vyzoru,nikdy som si nepripadala nejak hrozne škareda,mám vysoku postavu,som štíhla,mám krásne huste vlnite vlasy,čo obdivuju hlavne dievčata,hovoria že aj tvar ako celok mám peknu,výrazne modre oči s dlhymi hustými mihalnicami-to su moje prirodzene,aj to obdivuju dievčata.Len nos mám dost široký ,ale mamka hovorí že aj tak som pekna a až take strašne to s mojím nosom nie je.Ale pre každu mamku je jej dieťa aj keby malo rohy na hlave,to najkrajšie.Posmešky a urážky typu"prečo si taka škareda" alebo "škareda opica" som si od spolužiakov užila dosť.Chodila som do kresťanskeho spoločenstva na stretka,ale ani tam som si žiadneho chalana nenašla,hoci sa všetci krásne spárovali a mne sa neušiel nikto.V 18 rokoch som šla na plastiku nosa,ten doktor čo mi to operoval vravel same chvaly ake je to po operacii perfektne,ale ked som videla vysledok operacie,žiadna vyrazna zmena len par milimetrov odrezal a to je všetko.Raz som bola s kamoškami von, to už som mala 20 rokov,potom sa rozpršalo a vlasy sa mi krásne zvlnili a jedna kámoška hovorila že ako super vyzeram,že keby bola chalan hned sa do mna zblázni,mala som letne šaty aj nohy mi bolo vidno,su pekne rovne štíhle.Potom sme se rozlučili,ja som šla domov a prechádzala som okolo skupiny chalanov mohli byt starší odo mna,tak 22_25rokov a jeden skríkol "snad ju nejdeš baliť",ten druhy odpovedal"baliť,taku" a vykríkol za mnou"škareda si".A bolo viac takych prípadov.Som z toho zufala,vidím rozne dievčata ktore tiež nie su dokonale, každy má nejaku chybu krásy a daju im pokoj a najdu si svoje lásky.Som nešťastna,neviem prečo je to tak,už o sebe pochybujem.Aj ked mamka ma chlácholi že som pekne dievča.A som romanticka duša,tužim po láske.

Gima

Ja som v detstve o sebe tiež nemala vysokú mienku. No pomohlo mi zistenie, že sú na svete ľudia, ktorí na tom oveľa horšie než ja. Tak si celý život hovorím: " Aj v nedokonalosti je krása." Tým chcem povedať, že vnútorné hodnoty človeka sú dôležitejšie. Jednou z nich je empatia - súcit s druhými ľudmi. Súcit s chlapmi. My ženy sa nesmieme znížiť na ich uroveň chápania. V prvom rade treba mať rad(a) samu seba a potom sa deliť o radosť a šťastie s niekým iným opačného pohlavia. Štastie si ťa nájde, ked budeš šťastna ty. Neskôr sa pridá aj neaký chlapec.

adr1a.

Tajanka. Z tvojho prispevku citim nehu laskavost milotu. Urcite si aj fajn a dobre dievca. Podla opisu svojho vyzoru si aj sympaticke ziena. Z posmeskov si nic nerob. Vacsina mladikov ked citi "ze na tu nemaju" tak si miesto honenia aspon povykrikuju blbosti a urazky)) Tak vies. Kazdy si hladka (mini)ego rozne a na co mentalne osobnostne rozumovo ai ma.
Mala by si predovsetkym zapracovat na svojom sebavedomi. Naucit sa milovat seba samu taku, aka si. Zamilovat sa do samej seba. Opakovat si do zblbnutia nonstop az kym tomu fakt neuveris, ze si krasna ocarujuca a pritazliva zena.
To vsak neznamena zaspat na vavrinoch) Jasne ze treba o seba aj dbat a starat sa. Oblecenim, vyzorom, ucesom, doplnkami, vhodnym makeupom vyzdvihnut to krasne na tebe a zas opacne, skryt prip. nedostatky. A hlavne sa vacsmi usmievaj. Sportom, fittkom plavanim, pestrou stravou, masazami zabalmi, staranim sa o seba, rozmaznavanim sa a hlavne zmenou myslenia a pohladu sama na seba sa stanu zazraky) Len na tie zazraky musis aj ty sama verit a pritiahnut si ich k sebe. Usmievaj sa a nemysli na veci nepekne, nezdary posmesky ci urazky. Ak by sa to este niekedy nebodaj opakovalo, usmej sa nad tymi ubohymi troskami, vztyc hrdo hlavu a chod si dalej s usmevom za svojim) Zle vymaz z hlavy, akoby to ani nikdy neexistovalo a makaj na sebe. Venuj sa sama sebe, pracuj studuj, venuj sa zalubam zaujmom konickom. Spoznavaj svet, cestuj, rob to, co ta bavi a naplna. Citanie hudba tanec varenie umenie kultura sport priatelky kamosky duchovno ai.
Ak v sebe objavis bohynu, tak tu bohynu zacnu v tebe vidiet aj ostatni) Ty si krasna zena. Len sa stan aj hrdou sebavedomou zenou, s usmevom na tvari. A blbeckov si nevsimaj)) Lebo raz spoznas stretnes aj ty toho pana bozskeho, Muza s velkym M)

Adaa

No ja neviem, ci je to fake tema alebo to tak bezne pises? Mne skor pripada ako keby to pisalo 12 rocne dievca. Mozno nie si skareda len pribrzdena

Tichošľap

Je to pravdiva tema?
Mne pride divne ze by len tak neznami chlapi o tebe takto hovorili a este aj tak ze by si to pocula. Napr taka Adela Banasova tiez ma dobru postavu aj tvár len ten nos no ale vidis chcu ju. Takze skus najst ine dovody preco ta urazaju

Námesačník

Ahoj, ty sama si myslíš že si škaredá??(ale úprimne) Ono ak si too človek o sbebe myslí tak väčšinou ho tak ľudia aj berú,mala by si nabrať viac sebavedomia to by ti asi pomohlo.