Malo sexu kazi vztah?

Príspevok v téme: Malo sexu kazi vztah?
Angie454

Ahojte. Mam na vas taku intimnejsiu otazku, ktora ma trapi uz vyse roka. Prvy rok bol s priatelom uzasny po vsetkych strankach. Ale ako si nasiel novu pracu, upada nam milostny zivot. Je nam spolu dobre, on ma 29, ja 22. A uz vyse roka sa mu nechce moc so mnou milovat. Predtym aj 3krat za den a teraz maximalne 2krat za tyzden. Povacsine 1. Neskutocne ma to frustruje, pretoze ja by som ho chcela a mam chut kazdy den. Potom si to vzdy musim vyriesit po svojom. Ked mu to poviem, tak sa povacsine urazi, ze je unaveny a tlacim na neho. Chapem, ze je unaveny. Ale raz za tyzden? :/ Priznal sa mi, ze aj ked so mnou nespi, masturbacie sa nevzdal. Pytala som sa, ci ho pritahujem, nieco mu chyba, ci ho to so mnou bavi. A vraj je vsetko v poriadku a klasicky sex ho bavi viac. Ale preco ho potom odmieta? Mna nebavi zobrat o sex. Necitim sa potom vobec dobre. Velmi ma tato vec hneva. A ak mi napisete, ze ma v praci milenku, tak hned pisem, ze su tam iba muzsky kolektiv.

Messje

Mesacny princ
Mozes mi napisat cas v teme o macke kde som ju ja sikanovala prosim?
Tu si dobre precitaj o uzasnom sexe pocas prveho roku a nakoniec tu pise uplny opak.Dievca je bud tak hlupe alebo si tu jedna M robi srandu.Pospaja si niekolko tem dokopy a zalozi jednu.Ako donedavna
Presne pre toto som tu JA prestala chodit.

Mesačný princ

Presne pre toto sem mnohí prestali prispievať...ale kľudne v tom pokračujte...

Nestačilo Vám ako ste všetci šikanovali Čiernu mačku a zopár ďalších?! Teraz sa tu budete urážať, obviňovať a podozrievať kde koho, že robí to alebo ono...omg

Angie454

Kvoli tomu, ze sa nam zhoduju cisla? Keby tu trolim, tak aspon si dam tu namahu vymysliet si cislo. Nebudem ta tu o nicom presviedcat, lebo aj tak to nebudes chciet pochopit.

Messje

Noelinka...tak to vyzeralo ze si troll ale prepac.
Angie tebe neverim ale pokojne si pis.Ja som nikde nepísala o vymazani temy.Viem ale kto si a viac nereagujem

Angie454

Messje, pokojne sem posli admina. Chodi sem vela ludi. Nejaka krava mi tu pise hluposti a inde na forum a mne maju vymazat temu?

Noelinka

Messje pozri sa pod mojim nickom ja som tu už na fóre dlhšie takže ja to nemôžem byť ja by som vymyslenù tému nezakladala

Messje

Drak5454...Angie 454
Presne som rozmyslala pred chvilkou nad jednou temou a aha...zas si tu. Len tu temu vymazali asi.Nie je tu
Zakladaj temy dalej ;-)