Ahojte. Mam na vas taku intimnejsiu otazku, ktora ma trapi uz vyse roka. Prvy rok bol s priatelom uzasny po vsetkych strankach. Ale ako si nasiel novu pracu, upada nam milostny zivot. Je nam spolu dobre, on ma 29, ja 22. A uz vyse roka sa mu nechce moc so mnou milovat. Predtym aj 3krat za den a teraz maximalne 2krat za tyzden. Povacsine 1. Neskutocne ma to frustruje, pretoze ja by som ho chcela a mam chut kazdy den. Potom si to vzdy musim vyriesit po svojom. Ked mu to poviem, tak sa povacsine urazi, ze je unaveny a tlacim na neho. Chapem, ze je unaveny. Ale raz za tyzden? :/ Priznal sa mi, ze aj ked so mnou nespi, masturbacie sa nevzdal. Pytala som sa, ci ho pritahujem, nieco mu chyba, ci ho to so mnou bavi. A vraj je vsetko v poriadku a klasicky sex ho bavi viac. Ale preco ho potom odmieta? Mna nebavi zobrat o sex. Necitim sa potom vobec dobre. Velmi ma tato vec hneva. A ak mi napisete, ze ma v praci milenku, tak hned pisem, ze su tam iba muzsky kolektiv.
Malo sexu kazi vztah?
Hm. Mozno.Ja mam tiez obdobia, kedy to robim len kvoli nemu. Ale to casom vzdy prejde. Len sa bojim, ze on uz to robi stale len z povinnosti, ako ty. Som z toho smutna.
A možno ťa to po čase prejde, a budeš rada že to nechce tak často. Ja som mávala tiež chuť aj som bývala iniciátor, no nejak po 25-ke ma to prestalo baviť. Mám 27. Možno to bude tým že mi sex nič nerobí, žiadne pocity, tak to nejak odtrpím.
Nemozem si dovolit teraz kupovat take veci. A staci mi aj ruka :D
Haha, keby sa tak daju vymenit tieto ich potreby :D Aj kamaratka to tak ma. Ze ona nechce a jej frajer stale.
Ach mať tak tvoje problémy. U nás je to zas naopak- on by chcel každý deň a mne stačí raz za týždeň. Nevymeníme si ich? :D
69))
Angie. Skus tak, ako ti pise ziadnyproblem.
A skusala si tie er.pomocky a hracky?) Uvidis, ze potom si na toho svojho ani nespomenies)) A aj tak to nevidim u vas vztahovo na dlhe trvanie
Nymfa, dobra blbost co pises) Ty ani netusis, ako sa sprava taka nymfomanka
Takze ja mam cakat kym si panko rozkaze, kedy ma chut :)
Chlapi mozu od prirody vzdy aj niekolko krat.Tak je to aj u zvierat.Ked zena ako ty zobre o sex tak je to nymfomanka a tie sa vacsine chapom zhnusia.
Pozor nanho! Lykozrut je nejaky uchyl ty starec upokoj sa!!!!