Ahojte.
Potrebujem nejaké rady alebo názory.
Začala som chodiť na strednú školu a myslela som si,že to zvládnem,ale opak je pravdou.Plačem skoro stále a mám z toho strach.Trpím depresiami už dlhšie,ale touto zmenou akoby narástli.Podarí sa mi niekedy zaspať,len keď si nahováram,že zajtra to všetko skončí a ja zomriem.Stále mám samovražedné myšlienky.
Ďakujem za prečítanie.
Depresia zo školy
Ja keď som bol prvé dni na strednej, tiež som mal ponurú náladu, bo mal som tam iba jedného kamoša zo ZŠ. A proste hneď v prví deň sa začali tvoriť skupinky, čo sa mi veľmi nepáčilo, keďže ja som nebol obľúbený v triede a taktiež som si tam urobil zlé meno :). Niektorí sa ma pokúšali vyviesť z miery, no keď som mal jedného už plné zuby, tak som sa nenechal a povedal som mu, že ešte raz a uvidí. Na moje prekvapenie mi dal pokoj :). Treba ukázať, že sa človek nebojí, lebo inak si dovolia zájsť tak ďaleko, ako im len dovolíš. A to nebezpečné, ako pre dušu, tak i pre telo fyzicky šikanované.
A teraz som skončil strednú, chodím na výšku a som rád, bo robota mi "smrdí":D. Ver mi, asi nevieš, ako je v skutočnosti dobre v škole, než pracovať, kde ťa každý len buzeruje za robotu. Tam je peklo, nie v škole, keby som to mal porovnať.
A takto nepríjemné prostredie čaká na tých, čo sa nechcú učiť a idú makať. Pravda, toto je mužská robota, no každá robota je chlopota (aspoň pre tých, čo neznášajú prácu). Na obrázku sú pretrhnuté káble bagrom a následná oprava.
Tak sa dobre pozrite, že robota prináša aj značné riziko, beriete na seba zodpovednosť. Ja hovorím, že najlepšie je v škole. Keby som mohol, tak som tam celý život :D
Elyssa odkial si? :)
Ahojte!
Chcem sa Vás spýtať či máte nejaké skúsenosti so psychológom.
Mám 16 a trpím depresiami.
Chodil k nemu z vás už niekto kvôli podobnému problému?
skús myslieť na niečo pekné :)
Ja mam depreepsiu toho že tu na fóre nikto nie je!!!!
smurfing2069@gmail.com
Nefunguje mi to.Klikám a nič sa mi nezobrazuje :(.
Ďakujem Vám za vaše rady a odpovede.Pokojne mi napíšte Váš e-mail.Rada si s vami o tom popíšem.
Presne taketo pocity som mala v prvaku tiez. Teraz som druhacka a je to lepsie uvidis zvyknes si. Mozes mi dat tvoj mail aj ty Pode a mozme sa porozpravat :) alebo fb