som normalna ,TOTO JE UZ MEGA .pre mna .......

Príspevok v téme: som normalna ,TOTO JE UZ MEGA .pre mna .......
evelin ,76

ludia , ja uz neviem ,kto som , mam 30 ,ale nechapem co sa mi deje . DO 27 som bola normalna atraktivna zena .. ktora si uzivala zivot .... ale to co sa mi deje v poslednej dobe ,je ciste psycho ..ja uz nevladzem .a to si nechcem pripustit psychologa alebo psychiatra -- lebo som vzdy brala takych ludi ako labilnych ..ako je mozne ,ze sa mi deju taketo veci ??...... opisem ... este minuly rok som bola stastna zenska ... vsetko ma tesilo .. mam manzela a dieta .. tento rok ,sa citim na psychiatriu ... ja neviem co to ma znamenat ..... citim sa ako psychopat .... ako je to mozne ?? preco ???? akurat mam vypite ,lebo ,bez toho neviem pozitivne uvazovat ... mam neskutocny strach o dieta .. ja nechapem ,ci sa moja mysel nema cim zapodievat . mam impulzy ... rano este v pohode ,sedim u kamosky .a uplnaa uzkost ,a strach o dieta ... nedokazala som si to nicim v hlave upratat .ze je vsetko v poriadku ..takka uzkost na zblaznenie... (je pravda ,ze som psych ,nevyrovnany clovek ,ale vzdy som si so svojou nevyrovnanostou vedela poradit ... ale to co sami deje v poslednej dobe ,je na ciste zblaznenie .... kyzdy den cista uzkost na svoje dieta ,kazdy den ... ja to nechapem !!! musela som si vypit ,aby som vedela pozitivne mysliet a tak neskutocne sa o neho nebat ... cely den mi hukaju sanitky ..ked to pocujem ,idem sa zblaznit ... je to normalne ??? idem zosaliet ... mamicky prosim ,pomoc .. prosim ,lebo sa zblaznim ...... preco sa mi to deje???ked som na neho nemylslela ,cez den bolo tzo v pohode .... ale nastal taky zlom .... a som zamerana .len na svoje dieta .. a uplne mi sibe ..::: neviem normalne rozmyslat ,stale sin myslim ,ze sa mu nieco zle stane ..:: a strasne sa bojim .....je to notrmalne :?????? mam ist k psychiatrovi???????? ( SOM NEGATIVISTA OD DECTVA .,,A NEDOKAZEM SA NAINSTALOVAT NA POZ ,MYSLENIE CO MAM ROBIT ,,??? !))

vrba

mozno je to docasne nejake prechodne obdobie ktore musis prekonat,ale neries to alkoholom,alkohol nic neriesi a preto mozno nemozes prekonat svoje stavy aj ked si myslis ze ta alkohol povzbudzuje.skus si viacej uvedomovat ake mas stastie ze mas rodinu a zacni mysliet trochu optimisticky.porozpravaj sa s manzelom s blizkymi o tvojich stavoch hlavne to nedus v sebe a nepi!!!!,alkohol len potlaca problem ale ho neriesi.mozno by ste mohli porozmyslat o babetku alebo si niekde vyrazit na nejake tiche miesto,kde nebudes pocut ten ruch mesta a oddychnes si.Nie si sama na svete,aj ja sa prehnane bojim o deti mam niekedy pochmurne myslienky ale neriesim to alkoholom.Urcite ked tu tak opisujes problem nemusis byt alkoholicka len sa nedavaj tymto smerom ze budes zapijat tieto stavy alkoholom.

netreba

A čo tak skúsiť hypnózu, hypnoterapiu? Myslím si, že touto formou sa dá ľahko odhaliť príčina a pôvod tvojich obáv, úzkostí atď..

celebrita FB

Psychológ je dobrá voľba. Ten nemôže predpisovať lieky :) Preto je to dobrá voľba. A je povinný viesť rozhovory a dávať rady. Skutočne dobrý psychológ rieši veci rozhovormi. Zlý naháňa kšefty psychiatrom.

ANGEL-DEMON

tymto sposobom najskor skončíš na protialkoholickom.... radsej isť za psychologom..ktory ta nasmeruje ze ako kam... a´ko zapijať problemy alkoholom.... lebo to robia labilni ludia... lebo silny clovek si prizna ze aha niečo nie je v poriadku musim to riešiť...

celebrita FB

To, že má matka strach o svoje dieťa, to je predsa normálna ľudská emócia. To nie je psychická vada. A už absolútne nie dôvod vláčiť sa po psychiatroch. Psychiater tu nie je na komunikáciu pre človeka, ktorý sa chce vyrozprávať a so svojím problémom sa cíti sám, prípadne nechce obťažovať okolie. Psychiatri totiž vôbec nekomunikujú, iba predpisujú silné lieky so zastrašovaním, že ak ich nebudeš brať, vyvinie sa ti z tejto straaaašnej choroby (žiadnu nemáš) ťažká schizofrénia, a tak. Keď psychiater napíše do kartotéky diagnózu oveľa silnejšiu ako tá, ktorú naozaj máš (v tvojom prípade zdravý človek), dostane od poisťovne viac peňazí. Kedˇ predpisuje lieky, dostane od farmaceutických firiem odmenu. Jeho cieľom je dosiahnuť, aby si sa stala závislou na liekoch. Ak neberieš, napichá do teba injekcie s rovnakým účinkom. Účinok: budeš mať silné závraty, budú sa ti triasť ruky, budeš sa cítiť na odpadnutie alebo aj odpadávať, všetko ti začne zrazu z rúk padať a budeš sa cítiť ako nešika, budeš mať zablokovaný mozog, stratíš pamäť, stratíš schopnosť logicky myslieť, budeš stále podriemkávať, strašne rýchlo priberieš a priberať budeš stále a nezastaví sa to, pokiaľ lieky nevysadíš, budeš mať vyplazený jazyk a šibnuto vyzerať. Nestojí to za to, sama a dobrovoľne sa vystaviť takým problémom.
...normálna rada: kúp dieťaťu mobil (pokiaľ už má na to vek a ak nie, tak neskôr) a zavolajte si občas. To ťa upokojí. No a v prvom rade si uvedom, že si normálny zdravý človek a že ti nič neni.

adr1a.

Evelin. Mala by si vyhladat odbornu pomoc. Terapia rozhovor, hladanie pricin tvojho strachu uzkosti, prip. lieky alternativna medicina ai by ti vacsmi pomohli nez alkohol. S alkoholom sa dostanes iba do bludneho kruhu a bude nasledovat zavislost a pad na uplne dno (uzkost strach budes zahanat stale vacsmi alkoholom a takto stale dokola. Lebo ti uz v minulosti zabral, "pomohol". A zaroven zvysovanie jeho davky obsahu mnozstva ci percent alkoholu. Zavislost tak psych.ako aj fyzicku od alkoholu potom neskor budes zvladat ovela horsie. Pridruzia sa osobne vztahove problemy s muzom dietatom ai. Mozu nasledovat konflikty hadky nepokoje partnerska kriza. Zas to len budes riesit alkoholom. Ak nie inym. A potom co bude nasledovat? rozvod, este ti aj dieta odoberu ai. Radsej sa vrat z kratcsej cesty). Skus prist na ten prvotny impulz uzkosti ohladne strachu o tvoje dieta. Co to u teba spustilo. Aky ma vek dieta? Nenastali iste zmeny? Nastup do jasli skolky skoly? Proste musis najst pricinu. Vyhladaj vsak v 1rade odbornu pomoc.

exwhyz

Mala by si sa porozprávať s triednou učiteľkou tvojho dieťaťa, že by si bola rada, keby si jej občas mohla zavolať, či je tvoje dieťa v poriadku.
Nemusí ísť len o úzkosť, ale o predtuchu. Zase kebyže ti napíšu lieky a na to si dáš loka, uf, potom môžeš mať ešte podivnejšie pocity...

evelin ,76

ja som nikdy nepila !!!! nikdy !!!!!!!!!!!!! neznasam chlast , zacala som .ked som pocitovala tu uzkost , inak by som sa zblaznila a nieco si dohnala !!!!!! chapete to ???? ja neviem co mam robit ... po tej uzkosti co mam .. sa stale ,upokojujem ,to bude ok ,ved to je nic ,stale sa snazim tomu vyhnut si naliat ,cim viac sa snazim na to nemysliet ,ako keby ma to islo zozrat ..cela ta iuzkost .. je nachepem do coho som to spadla ,co to ma znamenat ,,,, ja som uz mala uz pichanie na hrudi a opadnutie od strachu o svoje dieta ..., az alk ,mi pomohol aby som normalne uvazovala ... ano neboj sa,,, ja som tak isto odsudzovala ludi co piju alkohol ....neznasala som ho a odrazu som ako vymenena , co to je ,???????!!!!! pomoc .