Ahojte, viem, ze vsetkym to pride ako absolutna hlupost a malichernost, no pre mna to je niekedy dost velky problem sa cez danu vec preniest. Mam 25 rokov a mojim problemom je, ze mam strasne stresy a trapenia v poslednej dobe z mojho auta. Som strasny clovek, ktory chce mat auto v absolutnom top stave, akoby vcera vyslo z vyrobnej linky. Viem, ze to nejde kedze auto pouzivam (kupil som ho pred 3 rokmi uplne nove), a proste udrzat auto bez skrabanca je podla mna nemozne, staci kamienok z auta pred vami, a uz je tam. Moja druha cast hlavy sa vsak s tym nedokaze zmierit a z toho mam take stavy, kedy sa neviem na nic ine sustredit a robit nejaku cinnost, len myslim na tu jednu vec, som nekludny atd. Potom tu prichadza na rad moj druhy problem, a to ze som trochu hypochonder, a bojim sa, ze z tych mojich stresov sa privediem coskoro do hrobu. Tieto moje problemy sa netykaju len veci, ale v podstate aj vsetkeho ineho, telefon, notebook atd. No auto ma trapi asi najviac zo vsetkeho. Vlastne ani neviem, co od tohto fora cakam, viem, ze tu mi asi najskor nepomoze nikto, a problem musim riesit inak, ale mal som chut to niekomu povedat a budem rad, ak dostanem nejake reakcie. Dakujem.
Stres zo stavu veci
Pozor je pravdepodobné,že ak auto predá,úzkosť sa presmeruje na iný objekt.Preto je to porucha.
Ja netvrdim, ze som OK, uvedomujem si to, ale bohuzial nedokazem s tym nic spravit.
Takze to ze keby si kvoli kazdemu skrabancu kupoval nove auto tak to by si bol idiot a to ze kvoli kazdemu skrabancu ides stresovat tak idiot nie si? :D
Mas zaujimavu logiku :).
Jasne, ide o peniaze, ale nie z toho dovodu, ze si to nemozem dovolit.
Z coho si to vyvodil? Napisal som predsa, ze aj keby som bol miliardar, tak by som to nerobil. To by som bol uz uplny idiot, aby som si kvoli kazdemu skrabancu kupoval nove auto, ci nie? :)
tomas578 no vidis, takze predsa len o tie peniaze ide.
Co si mam kupovat kazde dva mesiace nove auto? A potom dalsie 3 mesiace cakat, pokial teda nekupis skladovku. Suhlasim, ze je to jedno z rieseni, ale nazval by som to skor ako potlacenie problemu, nie riesenie. A aj keby som bol miliardar tak by som to nerobil.
tomas578 a o co? tak ked sa ti poskrabe tak si kup nove
O peniaze tu vobec nejde...
A este som zabudol dodat, nikdy si nekupuj veci o ktore si nemozes dovolit prijst.
Vacsina priemernych alebo chudobnych ludi to tak robi ze si kupi nejaku drahu vec a potom sa idu pokakat lebo skrabancek alebo aby mi nahodou nova draha gaucovka nepopraskala tak ju zakryju zo 100 dekami a plachtami.