Ahojte, viem, ze vsetkym to pride ako absolutna hlupost a malichernost, no pre mna to je niekedy dost velky problem sa cez danu vec preniest. Mam 25 rokov a mojim problemom je, ze mam strasne stresy a trapenia v poslednej dobe z mojho auta. Som strasny clovek, ktory chce mat auto v absolutnom top stave, akoby vcera vyslo z vyrobnej linky. Viem, ze to nejde kedze auto pouzivam (kupil som ho pred 3 rokmi uplne nove), a proste udrzat auto bez skrabanca je podla mna nemozne, staci kamienok z auta pred vami, a uz je tam. Moja druha cast hlavy sa vsak s tym nedokaze zmierit a z toho mam take stavy, kedy sa neviem na nic ine sustredit a robit nejaku cinnost, len myslim na tu jednu vec, som nekludny atd. Potom tu prichadza na rad moj druhy problem, a to ze som trochu hypochonder, a bojim sa, ze z tych mojich stresov sa privediem coskoro do hrobu. Tieto moje problemy sa netykaju len veci, ale v podstate aj vsetkeho ineho, telefon, notebook atd. No auto ma trapi asi najviac zo vsetkeho. Vlastne ani neviem, co od tohto fora cakam, viem, ze tu mi asi najskor nepomoze nikto, a problem musim riesit inak, ale mal som chut to niekomu povedat a budem rad, ak dostanem nejake reakcie. Dakujem.