Ahojte už dlhšiu dobu sa mi snívajú zvláštne sny v ktorých sa väčšinou deju obyč. veci ale zrazu dostanem strach a začne ma prenasledovať zvláštna sila väčšinou ma podobu čiernej hmly alebo ducha ktorému nevidno do tváre...potom sa zobudím so zvláštnym pocitom šteklenia na rôzných částiach tela je to taký studený šteklivý pocit...Mávam aj iné sny trošku iného kalibru ale to by bolo na dlho.. :) Vedeli by ste mi niekto prosím povedať čo to asi znamená? A ešte podotknem, že som človek ktorý sa zaujíma o spirituálny rozvoj (meditácie, rôzne cvičenia..) ďakujem za všetky odpovede :)
Čo to znamená?
čo sa tyká prenasledovania som citoval snár čo sa tyká reinkarnácie nie som na tom tak že by som jej veril ale zdá sa mi to zaujímave
Moireal: Ďakujem, že si sa pridala do debaty :D ako tak o tom čítam, tak si myslím, že zistenie významu bude trocha zložité :D
Jop ale kazdy nezdiela rovnaky nazor ako ty. A co takto vestecke sny?
Hm, mne sa tiez sniva neustale o prenasledovani ale teoria ze niekto kto mi ublizil, sa to snazi napravat, je trochu mimo. To by som za prve vedela, ze sa ten clovek alebo ti ludia zmenili, ale to sa moc nedeje. :D
Taketo sny maju citlivejsie zalozeni ludia a to co znamenaju, je siroko individualne.
Uvedme si to na pravu mieru. Sny si tvorene tvojou mozgovou aktivitou a nikdy sa ti nemoze snivat o niecom co nepoznas.
Idiotiny ako iny zivot dalsi zivot a podobne neexistuju.
Sniva sa ti o tych veciach preto lebo im veris a poznach ich.
Cloveku ktory nevie co je reinkarnacia, nikde o nej nic nevidel nepocul necital ten o nej nikdy snivat nebude.
Dokazy su aj od slepych ludi ktory nidky nevideli, snivaju proste uplne inac, lebo logicky si nevedia vybvavit veci ktore nevideli a ak si nieco nevies predstavit tak o tom nemozes snivat.
raz som čítal článok o tom že v podvedomí sa uchovávajú spomienky z minulých životov a môžu sa prenášať do sna preto mi to napadlo :D
Prezyvka055 : Pretože sa o to nezaujímam až tak ako ty :) a hlavne ja o významoch snov neviem nič. Preto som asi zakladala túto tému.
nechapem ako ta to mohlo nenapadnut...ale v pohode
Zaujímavé a áno v reinkarnáciu verím ale nikdy by ma nenapadlo že by to malo nejakú súvislosť s mojimi snami..:)
Su výplodom tvojho podvedomia