Ahojte už dlhšiu dobu sa mi snívajú zvláštne sny v ktorých sa väčšinou deju obyč. veci ale zrazu dostanem strach a začne ma prenasledovať zvláštna sila väčšinou ma podobu čiernej hmly alebo ducha ktorému nevidno do tváre...potom sa zobudím so zvláštnym pocitom šteklenia na rôzných částiach tela je to taký studený šteklivý pocit...Mávam aj iné sny trošku iného kalibru ale to by bolo na dlho.. :) Vedeli by ste mi niekto prosím povedať čo to asi znamená? A ešte podotknem, že som človek ktorý sa zaujíma o spirituálny rozvoj (meditácie, rôzne cvičenia..) ďakujem za všetky odpovede :)
Čo to znamená?
No v snoch ta mozu "prenasledovat" len tvoje vymysli, takze kedze si na taketo somariny a veris im tak sa nemozes cudovat ze sa ti o nich sniva, kedze sny su vyplodom tvojej hlavy.
A ono skôr zaleží na tom či tomu veríš alebo nie..
Veríš v reinkarnáciu ?? Tam by si možno mohla nájsť odpoveď, tento pocit poznám celkom dobre, akurát pre mňa je tento pocit skôr zvláštny a občas sa mi celkom páči..
Dakujem za odpoved :) A ten divny pocit po prebudeny je normalny? Sny ineho kalibru - vlastne sa jedna o situacne podobne sny. Odohrahaju sa na roznych miestach ako su napr. luky, lesy, zrucanina ktora vyzerala ako z doby ked zili inkovia, mayovia...na tych miestach nejaka urcita skup. ludi provozovala ritual pri ktorom nieco odriekavali pre mna v uplne nepochopitelnom jazyku...následuje zly, neprijemny pocit ze tu nieco nieje v poriadku obraz sa mi zmeni a vidim truhlu vazne hnusnu staru drevenu truhlu z ktorej ten pocit vychadza k tomu sa prida hnusny zemity rozkladajuci zapach a nasledne sa prebudim cela spotena niekedy s tym pocitom steklenia na tele...Nemám rada tieto sny...vzdy su dost zive...Mozno je to uplna blbst a len si namysla ze to ma nejaky hlbsi vyznam :D
Tie sny iného kalibru znamená čo ?? Niekto, kto ti ublížil sa to snaží napraviť. to je obecný vyznám prenasledovania v sne