Svaly - chudnutie

exwhyz

Ja som tiež kedysi len naberal na váhe, ale potom som zistil, že už som veľmi tučný, tak som sa rozhodol, že sa už budem venovať ľahším športom ako je posilňovanie.
Dnes bolo zase veľmi teplé počasie, tak som si išiel zaplávať do svojho bazéna. Posilnil som svoje srdce a takisto som sa poriadne poumýval.

pišta00

christina, prečo by nie? Predstav si, že môžeš chudnúť z tuku a zároveň naberať na svaloch. Záleží to od intenzivity tréningu a stravy.

iggor4

ba ze ci nie?dajme tomu ze tlsty chlap chce schudnut a ma na sebe len ovisnutu slaninu .moze mat nejaky zablesk maleho svalu dajme tomu....ke chce schudnut ta sa zacne zdravo stravovat,teda zacne jest aj bielkoviny a k tomu zacne aj cvicit.vysledny efekt je ten...ze krasne schudne a jeho svaly sa spevnia a zvecsia sa.!ale ked zacne chudnut iba ta,ze prestane jest,ziadny pohyb iba zacne drzat nejaku nezmyselnu dietu zalozenu na jedeni napriklad len ryze tak schudne ale svaly sa mu nezvacia iba ovisnu.

iggor4

pri chudnuti musis mat vyvazeny pomer vsetkych zivin tj tuky cukry bielkoviny.....ak ti to chybaju v jedalnicku niektore hodnoty tak to neni dobre.Ak si chces zachovat svaly pri chudnuti tak odporucam jest vela bielkovin tj..hydinove meso,vajicka jogurty.