Ahojte.. Poznate nejakych ludi co mali prvykrat vztah po 25 a mozno aj po 30... Mam taky problem a citim sa jediny clovek na svete co som uz stary mam 26 a som panic.. Mam sice skolu VS al.nejako mi to uslo.... Hlavne tie vztahy a nejako ma to k babam netahalo... Som samotar a nemam vela casu na volno koli praci... Pomozete mi ? Dik pekne..
vztah po 25
Oneskorenec, ja mám tiež 25 rokov a rovnako ako ty si myslím, že som asi posledná na tejto planéte. Uvažujem však ako to zmeniť, lebo ma trápi keď vidím tie šťastné zamilované páry a tiež by som chcela niečo podobné zažiť. Avšak u mňa je najhoršie to, že ja som už tak dlho sama, že aj keď sa mi naskytne nejaká príležitosť tak okamžite cúvnem, lebo si hneď spomeniem aká som neskúsená a oni už majú určite všeličo za sebou. Je to ťažké, keď väčšina je už dávno za vodou,
To nic ja som dosiahol 33 a tiez som nemal ziaden vstach,a som panic uz som skoro o panictvo prisiel troska davnejsie lebo som to chcel skusit asi som bol nadrzany ale nevyslo to zena ma nevzrusila a sa mi nepostavil ,dakujem bohu ze ze sa nic nestalo neviem si predstavit ze by ta zena ktoru by som nemiloval ostala tehotna,moj zaver este verimmze mozem stretnut niekoho ,a moj problem bol asi vtom ze som si vnicom neveril a inac hovoria ze som velmi sikovny,nie sommsice uplne atraktivny ale dnes viem ze niecje to uplne len o krase ,dokonalost cloveka sa aj tak nemeria krasou,najvetsia chyba je asi vtom ze clovek chce najprv vyzerat skvele dokonalo pracovat na sebe a potom niekoho hladat a roky uplny ako voda
no tak sa dajte dokopy.
Oneskorenec: tak si predstav, že ja mám 35 a som... keby niet vibrátora, asi panna. Ale ja som strašne hanblivá a bojím sa sexu a nevyzlečiem sa pred chlapom, lebo nosím vypchaté podprsenky :) A som aj trochu introvert, tak mi neprekáža byť sama, teda bez vzťahu, ale zase prácu potrebujem mať v kolektíve medzi ľuďmi.
Nemáš sa ty za čo hanbiť. Najkrajšie by bolo, keby si stretol takú, ktorá je tiež panna, ale nie hanblivá ako ja a aby bola aj v tvojom veku, aby si ty bol pre ňu prvý, posledný a jediný. V sexe. A aj ona pre teba aby bola prvá, posledná a jediná. Zostať spolu, až kým vás smrť nerozdelí :) ale zase na druhej strane vysokého veku sa dožiť :) Nech, vieš, že sa oplatilo počkať na tú pravú :) Zo srdca ti to prajem :)
a ako ti mame pomoct?tak zacni ,hladaj okolo seba ,citis sa stari?aj v 50-tke,60, sa rodia vztahy a ty mas len 25.niekedy to pride aj ked nebudes hladat ,proste co nas caka to nas neminie,zase nemam na mysli ze mas cakat do 50tky,zacni si vsimat viac dievcata,alebo si daj inzerat alebo to neries ,mas este zivot pred sebou.
Hej, poznam takych. A o nic neprisli. Skor sa zameraj na to, aby si okrem prace zvladal aj psychohygienu a venuj sa tomu, co ta bavi a naplna (zaujmy zaluby konicky umenie kultura sport priroda turistika ai). Pises, ze nemas cas. No takto coskoro vyhoris, prip.sa pridruzia zdravotne psych.problemy ai. A co sa tyka vztahov. Ak to ma prist tak to pride. Takze tu svoju mozes kludne stretnut aj v praci ci pocas obednajsej pauzy, ci pri volno-casovych aktivitach. Alebo si najdi len tak niekoho, s kym budes moct raz-zacas travit volny cas, niekam spolu ist, nieco spolocne zdielat
To je cenné. Veľa dievčat sníva o takom mužovi.