Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vztah po 25

Príspevok v téme: vztah po 25
oneskorenec

Ahojte.. Poznate nejakych ludi co mali prvykrat vztah po 25 a mozno aj po 30... Mam taky problem a citim sa jediny clovek na svete co som uz stary mam 26 a som panic.. Mam sice skolu VS al.nejako mi to uslo.... Hlavne tie vztahy a nejako ma to k babam netahalo... Som samotar a nemam vela casu na volno koli praci... Pomozete mi ? Dik pekne..

0vecka

denisaf prositucia je na SK povolena to znamena ze ten bordel je normalne zariadenie... ak by tam mali chore kurvy ktore by nakazovali zakaznikov tak maju kurva problem... za to je basa...

denisaf.

áno muž456 najlepšie nech ide chlapec do bordelu síce tú kurvu už nikdy nestretne ale môže si odniesť od nej darček v podobe hiv alebo syfilisu v lepšom prípade niečo ľahšie...kks naši muži aj rozmýšlajú...

0vecka

imho muž456 ma uplnu pravdu... toto je take cakanie na godota... mozno sa postasti a mozno nie...

podla mna by mal chlapec travit viac casu so zenami... najst si kamaratky a potom sa mozeme bavit o tom ze to pride... ale ak nikam nechodi ziadne zenske nepozna tak to prist sice moze ale skor to nepride...

kkkkk

muz....preco by sa nemohla v jeho zivote objavit?co je uz stary dedko? vlastne aj ty maju niektori este vztahy,takze nie je pravda co si napisal. oneskorenec,,,, okolo seba mas plno dievcat nemusis platit bordely,len ked sa zafixujes len na pracu tak ti svet okolo unikne.otvor oci a zi na vsetky strany.

muž456

Stále pri podobných témach vidím "rady" typu "ak to má prísť, príde", "tá pravá sa objaví" atď. No keď sa neobjavila doteraz, tak sa pravdepodobne neobjaví nikdy. Ty ju musíš objaviť. To znamená, že musíš behať za babami. Ony za tebou nebudú chodiť a baliť ťa, lebo sú z teba posraté stokrát viac ako ty z nich.

A ak máš blok kvôli tomu, že si panic, tak choď do bordelu a vyber si tam najkrajšiu. Odporúčam 25+, mladšie to väčšinou nevedia. Najlepšie dve, ale nie naraz. Pred prvým sexom zrejme budeš nervózny a nedopadne to podľa tvojich predstáv, ale lepšie je to pokaziť so šľapkou, ktorú nikdy viac nestretneš, ako so ženou, na ktorej ti záleží.

A pre ženy, ktoré sú hanblivé: choďte na nudapláž, kde vás nikto nebude poznať, napr. Zlaté piesky alebo do zahraničia (aj viackrát ak bude treba) a zistíte, že sa nemáte za čo hanbiť.

loliita

inac ked pises ze nemas cas,tak kolki si nasli priatelou cez internet .napr moj stryko 50 rocny si nasiel cez internet priatelku a ziju spolu 10 rokou.aj to je moznost alebo ist viacej do spolocnosti na nejake akcie.

25ročná

oneskorenec o nic neprichadzas. Mam 25 a najradsej by som bola panna a vymazala by som vsetky svoje sproste doterajsie vztahy ktore boli same omyly . Ani nevies ako sa mas ze si doteraz nemal babu co ta nepodvadzala,neosierala neoberala ta o peniaze cas aj energiu. Ta prava sa ti v zivote objavi neboj.