ahoj kočky, mám na vás jednu otázku. Chcel by som sa so svojou priateľkou milovať niekde vonku, v prírode...ona berie tabletky, takže ideme vždy bez kondomu, lenže neviem či je to aj vonku vhodné... ide o to, že z nej budú potom dlho tiecť moje spermie, nie?....máte niektorá skúsenosti so sexom vonku? (rýchlovka a tak)...a ako ste to praktizovali?
ďakujem
baby poradte
no ja vam neviem......vy to tu tak opisujete....a ja ani poriadne neviem ze nieco vytecie....ako urcite mam vlhke nohavicky...ale zeby mi to este nohavice presiaklo?...hmm
vonku je to pecka,fakt...staci,ked budete mat po ruke balik hygienickych,vytiec by to malo samo,staci to chytat...len jej podloz nieco pod ledvinky a bude fajn
Bab je schopna ten ejakulat zo seba vytlacit aj naraz, treba na to trocha sustredenia, aby pouzila tie spravne panvove svaly. Ja s tym mam skusenosti, najlepsie je ho naraz vytlacit do vreckovky, alebo tak. Potom aj ked ujde este cosi, uz toho nie je tak vela a je to v pohode. To kym dojdete domov, vydrzi.
no takato vec vas trapi,chapem,ze to bude pre nu neprijemne ked to tecie,ale hadam to raz za cas vydrzi,mne osobne to uz nevadi,netecie to zase prudom a sex v prirode je SUPEEER a hned jak dojdem domov tak sa idem umyt a je to ok
ja som nepovedal, že mi niečo nevyhovuje (len som povedal, že priateľka nepoužíva vložky..) chcel som sa len inšpirovať ako to robíte vy..
Ona je spontánna a určite by sa hneď na mňa vrhla pri prvej príležitosti, to ja som ten čo musí premýšľať aby bolo všetko tip-top...
To milacik19: keď ti nič nevyhovuje tak sa vykašli na celý sex v prírode, alebo nebuď fajnový a vyber ho von, nech má aj on zmenu :))
Kicali ty si ale hovado, dobre som sa na tom zabavila:)))
Tak si tu vlozku zober ty a potom ju jej ponuknes /zabalenu s maslickou/:-)
jeb ju hore kopcom , vytece z nej rychlo ejakulat a zaroven jej budes stimulovat G bod