baby poradte

Príspevok v téme: baby poradte
milačik19

ahoj kočky, mám na vás jednu otázku. Chcel by som sa so svojou priateľkou milovať niekde vonku, v prírode...ona berie tabletky, takže ideme vždy bez kondomu, lenže neviem či je to aj vonku vhodné... ide o to, že z nej budú potom dlho tiecť moje spermie, nie?....máte niektorá skúsenosti so sexom vonku? (rýchlovka a tak)...a ako ste to praktizovali?
ďakujem

milačik19

lenže moja priateľka nepoužíva vložky...a okrem toho nie je to plánovaný sex, chcel by som ju tým skôr prekvapiť, takže jej určite nepoviem - zober si vložku..

Daniela191

Doma je to jednoduché, sprcha, treba trocha tomu pomôcť von a hotovo. Ale vonku to bude asi problém, nech si eventuelne zoberie jednu vložku.

milačik19

divak10 - presne to som mal na mysli..
Aj moja priateľka sa sťažuje, že jej to dlho tečie...viem, že to musí byť nepríjemné, preto sa pýtam tých čo majú skúsenosti, ako to robia oni...

amazonka

Ďobrý deň, nahmatala som si hrčku okolo vchodu do pošvy na pravej strane, je veľkosti asi ako čerešna, neboli. Ale začina sa mi robiť aj na ľavej strane a ta boli, može to byť vážne?

divak10

milacik19 jasne pise, ze to robi naostro a teda sa urobi dnu .Viete ako dlho to bude z nej tiect?Moja manzelka si dava po takomto sexe denne intimky pretoze hovori ze to tecie potom po troske aj pol dna.
Tie vami odporucane vreckovky moze pouzit tak akurat na poutieranie a cast si necha v nohavickach tak ako narazal EVZENl23, lebo inak jej to premoci aj nohavice.

janetinka

ahoj. v prírode je to fajn zázitok, aspon pre mna. najdite si vhodné miesto,nadtým sa nezamýšlaj čo bude, až budete mať po všetkom nájdete správne riešenie, prinajhoršom už aj tie hygienické vreckovky pomožu...

iwa

no moze to byt super ..ale mi sme to tiez raz takto v lese ..a bolo to o nicom ..same komare , mravce a tak ..no cele tolo som mala dostipane..taze si vyberte vhodne miesto

kiri

Jeziiis, ja snad spravim salto! evzen, tie vreckovky su na utretie, nie na natlacenie do nohaviciek!!!! kolko mas rokov, ze ti takato blbina napadla.

Soraja

evzen123 a pocul si o tom, ze tampony by sa mimo menstruacie nemali pouzivat? Vies, niekto to moze vziat aj vazne...