Neurcita choroba koze na penise... uz pol roka

Príspevok v téme: Neurcita choroba koze na penise... uz pol roka
Angemon

Zdravim,
v sucaasnej situacii som dost psychicky zniceny a to hlavne kvoli zlym skusenostiam s lekarmi za posledneho pol roka a stagnujucim ochoreniam, ktore uz posobia chronicky-dlhodobo.
Jeden z tychto problemov je predkozka na penise. Pol roka sa stav vobec nemenil, najprv som si stale myslel ze je to mykoza a ze sa jej len neviem zbavit, lenze to urcite nie je, antimykoticke masti ani pripravky nezaberaju, mykoza to nebude. Myslel som si ze je to nejaka bakterialan infekcia, ale antibiotika co mi dala kozna taktiez nezabrali, ani antibakterialne maste. Proste nic, ani 1 den sa to nezlepsilo za cely cas. Predkozka sa lepi, a je mierne cervenkasta, inak to nie je vizualne skoro vobec vidiet, no strasne to stipe, svrbi, niekedy aj cely den. Taktiez ma pali a stipe pri moceni, neviem ci to ma s tym suvis.

Neviete mi prosim vas poradit co mam robit? Alebo aspon co je to za ochorenie? Bol som uz 2x u urologa 4x u koznej, vystriedal som aj koznu lekarku a nic... jedine co doktori vedia je odobrat vzorku a predpisat antibiotika, to je vsetko... Vazne som zufaly a mam pocit ze to budem mat cely zbytok zivota... Viete mi prosim poradit?

Shayleen

Musíš ty vedieť či si za posl pol roka spal s " neznamou " ženou. Musíš ty vedieť čo si robil a keď testy budú negatívne musíš ďalej hľadať príčinu

Shayleen

Práve že nie. Neviem skade berietie že pri HIV by ste boki častejšie chory to vobec nie je pravda. Keď si za posl pol roka raz bol chory to stačí. Veď inkubačnà doba je 3 až 6 mesiacov. A ženy kt sú pozitívne majú častejšie mykozu ako negatívne u mužov akonto je nieviem ale môže byť jeden z príznakov

Angemon

Ale ved to by sa aj inak prejavovalo, ze by som bol castejsie chory atd... A nie som.

No to teraz aby som sa bal ze mam este aj HIV super.

Shayleen

Tiež som si toho názoru že nič nedáš za to keď si necháš urobiť testy na HIV. Viem o čom rozprávam som tiez hiv + Radšej si to nechaj urobiť aby si vedel ktorým smerom máš ísť ďalej. Ako už dole písané keď antibiotiká nezabrali tu niečo nie je v poriadku. Držím palce

¥

Angemon mal si s niekym predtym nechraneny styk? Ak s muzom, tak ta nakazil. Daj si spravit testy a mas to. Potom skus tie caje a trvaj na ridnych vysetreniach u svojho lekara.

Angemon

Na imunologiu som objednany v novembri, dovtedy sa mam spokjit s tym ze to bude na 0.0001% pravdepodobnost HIV? To mi nestaci, aj tak bude problem niekde inde si myslim.

Noelinka

Však pre Boha zajtra zavolaj na imunológiu daj si u nich termin a choď tam nech ti zoberú krv a ta poriade vyšetria. Mi tu tvoju krv ani tvoj organizmus z vnútra nevidíme z toho vyplýva že mi ti tu diagnózu nevieme určiť

Angemon

V poriadku, moze byt, no kedze je sanca ze mam hiv tak 99.99999% najprv by som rad vyradil opodstatnejsie ochorenia.