Neurcita choroba koze na penise... uz pol roka

Príspevok v téme: Neurcita choroba koze na penise... uz pol roka
Angemon

Zdravim,
v sucaasnej situacii som dost psychicky zniceny a to hlavne kvoli zlym skusenostiam s lekarmi za posledneho pol roka a stagnujucim ochoreniam, ktore uz posobia chronicky-dlhodobo.
Jeden z tychto problemov je predkozka na penise. Pol roka sa stav vobec nemenil, najprv som si stale myslel ze je to mykoza a ze sa jej len neviem zbavit, lenze to urcite nie je, antimykoticke masti ani pripravky nezaberaju, mykoza to nebude. Myslel som si ze je to nejaka bakterialan infekcia, ale antibiotika co mi dala kozna taktiez nezabrali, ani antibakterialne maste. Proste nic, ani 1 den sa to nezlepsilo za cely cas. Predkozka sa lepi, a je mierne cervenkasta, inak to nie je vizualne skoro vobec vidiet, no strasne to stipe, svrbi, niekedy aj cely den. Taktiez ma pali a stipe pri moceni, neviem ci to ma s tym suvis.

Neviete mi prosim vas poradit co mam robit? Alebo aspon co je to za ochorenie? Bol som uz 2x u urologa 4x u koznej, vystriedal som aj koznu lekarku a nic... jedine co doktori vedia je odobrat vzorku a predpisat antibiotika, to je vsetko... Vazne som zufaly a mam pocit ze to budem mat cely zbytok zivota... Viete mi prosim poradit?

Noelinka

Aj hiv pozitívne zeny maju tam dole problémy tak aj muzi budu mat pretože virus sa vyskytuje v sekrete, ejakulate azd precitaj si nieco o hiv a budes lepšie vedieť

Angemon

Tak skusim este tie caje, aj ked tazko mi to pomoze, ja neviem ani ci je to zapaloveho povodu.

Skus to:
Cannesten som minul uz aj 3 balenia, skusal som ho este na zaciatku a nepomahal vobec. Kto je podla teba odbornik a za kym mam ist? Ja som isiel ku koznemu lekarovi, ktoreho tu amme, ziadneho ineho specialneho odbornika tu bohuzial nemame. Kozneho som tiez vymenil a bezvysledne.

Noelinka:
Ja viem aky je medzi nimi rozdiel a ze je aj zasadny, no o to tu teraz nejde. Mozem si ho skusit spravit, no ukaz mi jeden pripad HIV pozitivny co ma zrovna kozny problem na penise, aky to ma preboha suvis?
A tie ostatne kozne ochorenia, pozereal som obrazky, su to dost agresivne ochorenia, moje tak nevypada, len mam trochu cervensiu skvrnu na predkozke a navyse ma stipe pri moceni.

Noelinka

Môže sa jednať o:herpes, kvasinkovè ochorenie, dermatitìdu, psioràzu, zápal prostaty treba ďalej hľadať príčinu

Noelinka

Nikdy nemôžeš vedieť takže pre istotu si to urob a ešte niečo medzi HIV a AIDS je obrovský rozdiel! Naštuduj si to!

Skus to

Odporucam sravit si silny kamilkovy odvar a vymocit si ho v tom aj 15 minut 3x denne. Slaby odvar mozes pit 1,5l 7dni. A vtieraj si canesten krem. Nic za to nedas ak to skusis, malo by to pomoct. Ak nic, mal by si vyhladat odbornika, bezni doktori ta odbiju s antibiotikami a mastickami ktore nepomozu. Trvaj na riadnom vysetreni a neber hociake sracky co ti napisu, pretoze oni ani nevedia co ti je, len skusaju a ako vidis nic nezabralo.

lara 3

tak ešte ma napadá piť čaj z vrbovky - je na zápaly močových ciest. no keď antibiotika od doktorky nezabrali, fakt ťažko povedať čo s tým

Angemon

Tieto vsetky metody som skusal, masticky, pripravky, odvary, koza na to vobec nereaguje. Navyse ja ten zapal citim vnutri penisu, mocovej rure, to mi nejaky odvar urcite nepomoze.

lara 3

ešte si to môžeš skúsiť niekoľko krát denne oplachovať odvarom z harmančeka a repíka, sú proti zápalom.

Angemon

AIDS ani syfillis nepripadaju do uvahy, ani nemam podobne priznaky ako u tychto chorob. Mne sa lepi predkozka, je mierne cervenkasta na par miestach, stipe to a pali, pri moceni tiez. To je take tazke podla tyhcto priznakov nieco urcit?
Cukrovku nemam, bol som nedavno na testoch, stitnu zlazu mam zvysenu, no nechapem aky to moze mat suvis s koznym ochorenim, ani na nete som nenasiel ziadny suvis.