Zdravim,
v sucaasnej situacii som dost psychicky zniceny a to hlavne kvoli zlym skusenostiam s lekarmi za posledneho pol roka a stagnujucim ochoreniam, ktore uz posobia chronicky-dlhodobo.
Jeden z tychto problemov je predkozka na penise. Pol roka sa stav vobec nemenil, najprv som si stale myslel ze je to mykoza a ze sa jej len neviem zbavit, lenze to urcite nie je, antimykoticke masti ani pripravky nezaberaju, mykoza to nebude. Myslel som si ze je to nejaka bakterialan infekcia, ale antibiotika co mi dala kozna taktiez nezabrali, ani antibakterialne maste. Proste nic, ani 1 den sa to nezlepsilo za cely cas. Predkozka sa lepi, a je mierne cervenkasta, inak to nie je vizualne skoro vobec vidiet, no strasne to stipe, svrbi, niekedy aj cely den. Taktiez ma pali a stipe pri moceni, neviem ci to ma s tym suvis.
Neviete mi prosim vas poradit co mam robit? Alebo aspon co je to za ochorenie? Bol som uz 2x u urologa 4x u koznej, vystriedal som aj koznu lekarku a nic... jedine co doktori vedia je odobrat vzorku a predpisat antibiotika, to je vsetko... Vazne som zufaly a mam pocit ze to budem mat cely zbytok zivota... Viete mi prosim poradit?