Ahojte, vraj neexistuje kamarátstvo medzi mužom a ženou. Mám jedného kamaráta takého občasného, beriem ho len ako kamoša aj som mu to povedala, no teraz som sama bez partnera a niekedy mám chuť niekam ísť...a tak ma napadlo ho zavolať. Napr. som chcela minúť lístky na kúpalisko ale nemám s kým ísť, všetky kamošky sú momentálne odcestované v zahraničí alebo inde na svk. Chcela som ho zavolať, rada by som s niekým šla a strávila fajn deň, ale zároveň sa hanbím či je to vhodné..volať muža na kúpalisko ked vlastne s ním nič nechcem hej? Len si zaplávať pokecať...
Dúfam, že to nebude vyzerať v štýle že ho balím alebo mu chcem nebodaj ukazovať svoju postavu (tu veru nie je moc čo ukázať skôr sa hanbím)..príde mi to trochu také..ide fakt len o to že tam nemám s kým ísť...ale nechcem narobiť šarapatu alebo čo...
Je vhodné zavolať kamaráta na kúpalisko?
Jančo z PO. A o com je ten akoze pocit hanby?) Ja som sa pred tyzdnom vratila domov od mora. Bola tam s nami aj jedna 21r slecna, ktora sa sice hanbila dat vrchny diel plaviek dole, ale v pohode mala doposial vyse 20sex.partnerov. Ja zas nemam problem dat si pri mori vrchny diel plaviek dole, som od nej o dost starsia ale sex.partnerov som mala ze sa daju spocitat na jednej ruke))) Nejde totiz o kvantitu ale o kvalitu) Tak ale podla plaviek by som vysla u vas podobnych ako daka nehanebnica :D a ona ako panna orleanska))) Pamataj, nie nadarmo sa hovori, ze ticha voda brehy myje))
ta mne to až také vtipné nepridze bo aspoň jedna slečna čo má v dnešnej dobe hanby
Brona :D :D
akoze ja mam tiez kamaratov a viem, ze sa na mna pozru nielen na kupalisku, hlavne v lete ked som v suknicke :D ale mne to nevadi, lebo sa pozeraju nenapadne aspon...a je to normalne, su zdravi chlapi OMG, jasne, ze sa pozru, ked je zena atraktivna... ale ked su ludia aspon trosku inteligentni tak sa pozeraju nenapadne, nie slintaju ako uchylaci :D ja neverim, ze su ludia taki sibnuti, ze toto fakt im vadi, ze su na kupalisku v plavkach :D a to kolko zien chodi na tie kupaliska- hlavne prirodne hore bez, take zeny by uz asi totalne pod ciernu zem zahrabali :D
ale vtipna tema inak fakt, pobavila som sa
Howling) To by bola nudaaa :D
Takze teraz podme oddelit kupalisko pre muzov a zeny
Broňa 23. A ked mas oblece na diske festivale ai dake handry, myslis, ze ludia si ta nevedia predstavit bez nich, uplne nahu? :D ked si tam spotena z tanca tepla skakania tak este aj viac)) ja si viem takto BEZ predstavit aj zenu v kozuchu ci muza v lyziarskej kombineze)) Keby si zila niekde Miami Beach, Australii, Brazilii ai tak tam v plavkach bikinach chodia nonstop. Ti tvoji kamosi ta ocumuju aj inokedy. Len vtedy si to tak neuvedomujes nevnimas, nie si na to tak zamerana citliva pozorna, nez inokedy bezne ked si akoze v plavkach. Vtedy si to iba viac uvedomujes
Súhlasím s nickom Mračno. Iné je zavolať kamaráta na colu či disku alebo na kavču a iné je na kúpalisko. Na kávu či colu idete oblečení ako vidím niektorí tu asi nepochopili čo sa snažil Mračno naznačiť. Je iné ísť na kávu v tielku a iné na kupko v hornom diele plaviek čo ozaj je dosť podobné podprsenke. Takže na Mračno sa tu osopujete z nevedomosti a nepochopenia čo chcel pravdepodobne naznačiť.
Ja som raz tak šla na kupko s dvoma kamarátmi a jasné keď som sa im ukázala v plavkách tak zírali a pritom to boli len kamoši s ktorými som bežne chodievala na festy, disky či iné stretká. A zírali aj keď som sa tvárila že tie ich pohľady nevidím jasné som videla kam im oči smerujú. A to mám prsia bežnej veľkosti nie veľké. Potom im oči smerovali aj dole viete čo myslím a ktovie kam keď som k ním bola otočená chrbtom. Nebudte naivní a nemyslite si že si vás kamaráti takto na kúpaliskách či plavárňach neobzerajú. Jasné že si budú obkukávať kamošku ktorá sa pred nimi zrazu objaví sporo odetá. A je to dosť chlípne ak vás kamarát pohľadom sonduje. A najmä keď sedíte na deke a on pri vás stojí a nenápadne mu zrak zablúdi do vášho výstrihu z hora. Je to dosť blbý pocit keď hodnotí váš zadok, prsia, brucho, či oblasť bikín.
Ja to radsej zoberiem ako vtip co tu niektori popisali.Na kupalisko nie lebo je tam v plavkach a je to intimne.Srandujete?
A keby sa tam stretli a pozvala by ho na colu mal by povedat nie lebo si v plavkach?
pressburggrand, tak ako? Boli ste?) Ja som sa akurat vratila co ma tiez kamarat vzal na kaskady) Bol krasny den, tak verim, ze si to tiez vyuzila a boli ste)