Ahojte, vraj neexistuje kamarátstvo medzi mužom a ženou. Mám jedného kamaráta takého občasného, beriem ho len ako kamoša aj som mu to povedala, no teraz som sama bez partnera a niekedy mám chuť niekam ísť...a tak ma napadlo ho zavolať. Napr. som chcela minúť lístky na kúpalisko ale nemám s kým ísť, všetky kamošky sú momentálne odcestované v zahraničí alebo inde na svk. Chcela som ho zavolať, rada by som s niekým šla a strávila fajn deň, ale zároveň sa hanbím či je to vhodné..volať muža na kúpalisko ked vlastne s ním nič nechcem hej? Len si zaplávať pokecať...
Dúfam, že to nebude vyzerať v štýle že ho balím alebo mu chcem nebodaj ukazovať svoju postavu (tu veru nie je moc čo ukázať skôr sa hanbím)..príde mi to trochu také..ide fakt len o to že tam nemám s kým ísť...ale nechcem narobiť šarapatu alebo čo...
Je vhodné zavolať kamaráta na kúpalisko?
a preco by si s kamaratom nemohla ist na kupko? ja sa normalne s kamosom najlepsim stretavam chodievame sa bavit chodievam na kofcu si sadnut.. co mas sediet doma a lutovat sa sama ked si zadana?? to len na sk sme taky sprosty ze ked je baba zadana tak nemoze chodit nikam skoro ako v emiratoch dpc... :-D
Howling presne tak :D :D Ja tiez len citam ci su normalni ti ludia?? cele kupalisko ta znasilni :D :D :D ako polemizovat o tom, ze ta kamos uvidi akoby v spodnom pradle, tak ste na kupalisku tam su vsetci v plavkach a co teraz :D aj ked ide zena oblecena v priliehavych satach po ulici a je sexy a riesime to nejako? mam chodit pre istotu vo vreci aby nahodou kamos sa nepozrel na mna? ked je zena pekna tak proste budu ju tak trosku okukovat a co teraz? je to normalne aj ja sa pozriem na peknu zenu ci uz na kupalisku alebo na ulici... ale sama musis odhadnut situaciu aky kamos to je, lebo ja by som nejakeho kamosa vzala bez najmensieho problemu alebo nejakeho nie. Ale ak ste v pohode kamosi , pokecate bez problemov, sadli ste si nazorovo a nie je to nejaky zufalec co v kazdej zene vidi svoju vyvolenu... tak v poho, podla mna.
Preboha čo je toto za téma??? A ten príspevok, že Ťa bude hneď obkukávať :D :D :D áno hneď Ťa celé kúpalisko znásilní :D BUKAKE ACTION :D :D :D A odkedy je kúpalisko - zoznamka??? :D ach tie ženy, si vážne namýšľate, normálne ja len kukám :D Mala si založiť tému radšej či si máš dať rožok alebo krajec chleba na raňajky...Toto za téma :D :D :D :D :D
Nemala by si si spajat vsetko so sexom.Ved mozno sa mu ani nebudes v plavkach pacit., tak preco by to mal byt problem.
Volat ho mozes ak ti nevadi ze obaja a najma ty budete v intimnom obleceni lebo plavky aj ked je to iny material su ako spodne pradlo podprsenka a nohavicky cize sa pred nim ukazes skoro odhalena a ked mas velke kozy tak ver tomu ze ti bude zizat na vystrih aj tam dole mrkne aj ked ty si to vsimnut nemusis a on bude zizat nenapadne. A uz vobec nechapem zeny ktore si davaju fotku na FB na ktorej su v plavkach to rovno ako by sa nukali hlipnym muzov ze pozri ako v pradielku vyzeram. Cize narovinu povedane pred kamosom sa odhalis ako ta panboh stvoril.
Ked ta na kupku bude vidiet 500 cudzich chlapov je to ok, ale jeden kamarat je problem? :-)
o com vlastne priatelstvo vo vasich predstavach je? Ja som s kamoskami chodil na chaty, spali sme tam sami dvaja v noci, u mna spali, nikdy som ich nepretiahol a ony vedeli ze nepretiahnem, aj ked niektore mozno dufali. Normalne mu povedz o co ti ide a chodte
samozrejme ze ho zavolaj ,super pocasie tak dotoho.
Ja chodim na kupko v poho aj sama) sadnem do auta a idem. Zdrzim sa kolko chcem, ako sa tam citim, aka je tam atmosfera ludia)) Sama nezvyknes chodievat?)
A pokial vie, ako ho beries a nic tym nesledujes, tak ho kludne zavolaj)
a co tak niekto sleduje?mozno FBI.preco by si nemohla.?sami sivolime co chceme s kym chceme ci potrebujes suhlas?tak ano mozes.
to nemas ziadnu kamosku, kolegynu z práce napriklad co by sla..?
pochybujem ze by sa niekto nenasiel... poved kolegyni napirklad ze mas volne listky na kupko ci by nesla s tebou...? lebo ja mam kamaratov (nie na trtkanie!) chodim s nimi von, pokecat, sadnut si niekam... ale na kupalisko je pre mna priliz osobne ist s kamosom promenadovať sa pred nim v plavkach...to nie....