Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelia

karissa

Ano ja viem ze nie kazdy ma skutocnych priatelov ale aj tak mi pride hocikedy smutno a citim sa sama ...... su chvile kedy by som potrebovala si pokecat a nie vzdy je priatel vhodny ani rodina skor niekto nestranny alebo sa ist von zabavit do kina divadla alebo sadnut na vinko na terasu .....a aj ked mozem ist sama je to predsa ine ked mam s kym zdielat

Jeremy 22

zlatíčko, nemyslí si že tí čo majú priateľov sú ich skutoční priatelia. Niesú, ja sám som svedkom toho že sú to len naoko priatelia lebo sa boja býť sami. Ale keby si videla ako sa tí kvázi priatelia navzájom ohovárajú a klebetia jeden o druhom. A nehovorím o tých facebookových priateľov. Všetko je to len pretvárka a faloš. Skutočný priateľ je ten kto ti pomôže v ťažkých chvíľach. Myslíš že tí čo majú 20 reálnych priateľov alebo 300 facebookových priateľov sa na nich môžu spoľahnúť v ťažkých chvíľach? Hovno, ak by potrebovali pomoc sotva dvaja by boli ochotní pomôcť. Takže o akom priateľstve sa bavíme???

Moireal

odlud, dakujem :). Najlepsie je na tom, ze mi uz prenechava slobodu byt sama sebou a ak radi, tak velmi opatrne a az potom ked sa nieco spytam. Hoci nebolo to tak vzdy. :D

I.

Ja mám len imaginárneho priateľa, ale psychiatrička mi predpísala nejaký liek, tak už tak často sa nevídame ako kedysi:-)

Moireal

Mne zo vsetkych super uzasnych kamaratok zostala reholna sestra. :) Vidime sa raz za uherak ale rozhovor s nou ma vzdy povzbudi. Vravim si, tak toto je ozajstna kamoska. Nie take, co sa potrebuju iba bavenkat. :)