Ahojte :-) Som este mlada zena pred 30tkou, no cim som starsia, tym viac mam pocit, ze priatelov ubuda a su to skor len znami a napriek tomu, ze mam rodinu a vztah chyba mi priatelstvo :-( mate aj vy taky pocit?
Priatelia
alebo "EX-kamoška" zakomplexovana, co ma volala von a potom mi vykrikovala ze na mna sa vsetci pozeraju chlapi, ze so mnou chce kazdy tancovat, ju nikdo nechce... a bla bla.. tak ked sedi v kute a zazera.. ja som neprisla na diskoteku sedieť! hlavne ze ma volala ze ako bude tancovat...jasne... a sedela ako zmok v kúte,..
X-krát som sa s nou dohodla a X-krát mi to urobila, že sme sa dohodli na určitu hodinu ze po nu pojdem pojdeme sa prejst, bicyklovať, atd...
uz som bola pred jej domom!!!! volám jej, neberie mobil... iba mi príde SMS že nejde nikde... to čo do pi*č*e!!! akože skoro to dava vedieť!
dôvody...? ...bolí ma brucho
...mám krámy...
...bolí ma hlava...
...mám depku...
píšem jej čerstvy vzduch ti pomože....
a ona jebnuta mi na to odpisala.. že sa mam starať o seba,
že ja jej rozkazovať nebudem a blaaa blaaaaa
tak akože piča ja som si mohla iny program urobiť.. a zabitý celý den koli takymto debilkám!
nie si jediná... radšej buduj vztah s priatelom, chodte spolu na vylety , túry... tak napriklad ja chodim s kamoskou stále len na to iste miesto! a ja fakt teda nie som ochotna sa niekomu dookola prisposobovat.. tak snád raz ideme tam kde chce ona a raz tam kde chcem ja! ale nieee..
tak naposledy som jej pisala pred 2 tydznami ze ano pojdem s tebou ale mohli by sme ist do podniku XY, lebo tam maju to co v tom kde chodim s nou nemaju,,. a mna nebavi žrať dokola furt pizzu! a je to jeden podnik do ktoreho ju pustia aj s jej debilnym psom... čomu sa fakt čudujem! lebo keby tam nabehne kontrola maju problem... lebo je taka drblina... ze psa polozi vedla seba a tam je akoby pri stene sedačka dlhá..a ten debilny pes už isiel zakaznicke vedla do tašky...a kedze ona je "pozadu" tak ja som ju upozornila ze "Lucia zober už prosimta toho psa, nech nejde tej pani do kabelky.." a samozrejme cela ta sedačka od chlpov.. a ešte ked ho na stol položí a mne ide do taniera..jebnuta! tak mi napisala že nemusim s nou chodit von ked nechcem.." no proste debilka rozumčekom pozadu.
**
.znova a zas som jej vysvetlila ze by sme mohli vystriedat miesto. lebo uz polroka ju volam inde.. a ona len tu pizzu žrať furt tam...! jebem na takych ludí... a ma doma dceru teraz tak uz aj zabudla na mna, sa neozve.. ale ked bola sama, dcera preč rok , ja som sla za prácou na druhy koniec SR...tak "plačkala" že jej budem chybat, že s kym bude chodiť von, a nechod.. atd,.,... a kolko krát som s nou bola dohodnuta a volal ma niektory z kamosov alebo kolegyna byvala von... isla som s nou nezrusila som to... a ta krava čo spravila hocikedy!?!!?? boli sme dohodnute na 17:00 ze budem u nej!, volám jej, uz som bola oblecena 16:55..ona len teraz vstala po nočnej.... OK dohodli s´me sa ze o 18 pridem... OK... o 5 minut mi vola ze idu k strykovi s mamou... akože to do pi**č**eee!!!! čo má byť?!!! pointa? mžem jebať take kamošky! radsej zavolam kolegynu byvalu daktoru na kavu, alebo aj tera som mala ist s kamosom von no odvolali ma do roboty,.. chlapi su lepší kamoši....
trošku odbočím od priateľov - ja sa čudujem, že v dnešnej dobe má niekto normálny vzťah(v dobrom závidím)...nehovorím o dlhoročných vzťahoch alebo o manželstvách, ale o vzťahu, ked sa v tejto dobe dvaja zoznámia, je im spolu fajn a preto sú spolu
čo sa týka priateľov - nie si sama, aj ja bojujem s týmto pocitom, ale príde mi to - ako nasilu mať si s kým pokecať alebo tráviť čas...nikto nemá čas, nikto nič nestíha
divná sebecká doba, divní ľudia bez potreby mať pri sebe spriaznenú dušu
práve preto sa pýtam. myslím že pred hladaním odpovede si treba najprv správne položiť otázku.
Neviem ci to tak mam brat, ze je to bezne v spolocnosti alebo robim nieco zle ja ....
máš pocit že to je nejaký v spoločnosti rozšírený jav ?