Mama sa asi zblaznila

Príspevok v téme: Mama sa asi zblaznila
Monnie

Zdravím, chcela by som poradiť(ak aj vy ste nahodou nieco podobne zažili alebo poznáte niekoho takeho)...odjakziva bola mamina taka vybušnejšia a chytala amoky, ale mam pocit ze poslednú dobu to už je trochu mimo...napriklad vcera nas vyhodila (mna a brata) z jej obchodu- ano on ju predtym naštval, ale ja som nič neurobila a dpravala sa tam hrozne a pritom tam bola jej sefka a s nou sa smiala ked sme odisli, proste sa len ukázala čo si moze k nam dovoliť...doma potom vynadala aj otcovi ked jej chcel niečo povedat na tu temu v obchode a uplne ho ponizila tym ako mu pred detmi nadavala že mu neda "zatrtkať" a uz ide chlastať a podobne...a ze ja mam ist do piče a vystahovat sa, pritom som ja vobec nic neurobila este dokonca vyumyvala okna v ten deň...vobec s nou nie je reč,keby sme jej chceli niečo o tom povedat..myslíte ze je to pripad na psychologa? Je pravda ze nemala lahke detstvo... (Ja mam už 21)

ANGEL-DEMON

už nie si decko.. to su veci ktore si sama musi uvedomiť a sama musi chcieť isť k psychologovi.... sa odstahuj ved....

Námesačník

neviem či som to správne pochopil ale písala si že mala ťažké detstvo ?? Alebo si tým myslela svoje ?

Načo_meno

Ahoj. Ja som niečo podobné zažívala pred pár rokmi (keď som nastúpila na strednú), a čím ďalej, tým to bolo s mamou horšie. Vo štvrtom ročníku som si dovolila prespať u priateľa z piatka na sobotu (inak som bola na intráku, chodili sme spolu už 3roky), a rovno v sobotu na obed už som bola doma, a ona bola schopná vyvreskovať mi, že mám vypadnúť z domu a ísť sa kurviť tam, kde som bola doteraz. Potom do polhodiny sa upokojila a bolo všetko ok, ale takto dookola v kuse vrieskala a chytala amoky. Tiež sme si mysleli, že je taká nátura (ja som tiež dosť tvrdohlavá, a brat tiež), len tatko stále opakoval, že ona vždy taká nebola... nakoniec jej pred rokom a pol zistili nádor veľkosti pomaranča v časti mozgu, ktorá je zodpovedná za myšlienkové pochody a osobnosť. Po vyoperovaní a zotavení sa mamka správa úplne normálne, tatko vraví, že je to "stará mama"... takže možno nie rovno na psychiatriu, ale nejaké CT vyšetrenie hlavy skúste. My sme tak trpeli 6rokov, kým sa zistila príčina.

adr1a.

Monnie. Vo vasej domacnosti nosi nohavice tvoja mama. Otec sa nerad hada, vzdy sa chodi on udobrovat, on je ten submisivnejsi)) myslis, ze nieco zmoze?) Kym to nechce riesit vasa mama, nik s tym nic nespravi. Ani ty ani otec. Musi ona sama chciet. A pri jej povahe ju nikto neprinuti. Ona ma pravdu, ona je geroj, ona nosi u vas gate a je ta dominantnejsia. Tak vasi sa nasli a doplnaju sa. Lebo keby bol otec rovnaky ako matka, uz su davno navzajom pozabijani ci od seba. Ty si ina. A v inom vztahovom ramci nez rodicia. Vravis ze studujes. Tak bud intrak, alebo brigada, individualny stud.plan a pracovat, prip.ine. Alebo sa obrn psych/fyz.a neries vasich. Byvaj doma, pomahaj ai, ale vytvor si svoj vlastny svet vesmir. Co ti poradi psych?? Vykecas sa, ulavi sa ti, mozno ti da iste nahlady ai, ale rozhodnut sa musis sama. On ti povie, aby si to vyriesila a mozno ti ukaze moznosti smery cesty varianty. Ale vykrocit urobit to musis iba ty sama.

Monnie

Psychologa som ešte nevyhladala, ale chcem sa dnes porozpravať s otcom, že či by nemala vyhladať odbornú pomoc kým to nebude ešte horšie...aj ked sa obavam že otec to ani nespomenie pred ňou,lebo nebude chciet dalsiu hadku...ale za pokus to stoji