Depresia v noci

Príspevok v téme: Depresia v noci
Natie

Ahoj, prosím neviete mi poradiť, ak trpím depresiou a je mi strašne zle, je možné sa napr. v noci na niekoho obrátiť (vrámci ČR/SR)? Napríklad na internete, kde by som si mohla písať s niekym, kto prežíva niečo podobné? Aby to nebolo tak strašne neznesiteľné? Ja už neviem čo mám robiť, keď je to k nevydržaniu a je mi strašne zle. Prosím akákoľvek rada mi pomôže. Ďakujem.

Milena55

Ahoj, je mi ľúto, že máš depresie. Ja som nemohla tiež spávať, ale kvôli tomu, že mám stresujúcu prácu, nemohla som sa uvoľniť a nemyslieť na ňu a čo ma čaká ďalší deň, čo som neurobila a mala som urobiť atď. Kamarátka mi odporučila Hypnosed night. Je nenávykový a pomohol mi uvoľniť sa a konečne sa kvalitne a pokojne vyspať. Možno sa potrebuješ tiež iba vyspať a nemyslieť na nič.

Janulka71

Trpím depresiou ale nie stale napriklad rok fungujem normalne a ked prežijem viac stresou tak sa mi objaví je to hrozne ale da sa s tym žiť aj ked tažko pokial človek s toho nevíde zase aby mohol fungovať

HelgaJ

Deprik1 tlieskam. Napisal si to vyborne.

Naty, ak chces, daj sem kontakt. Tiez nemozem spavat. Mozme byt na telefone a rozpravat sa. a ty, Deprik, tiez, ak chces.

Natie

Deprik1: Nedokázala by som to napísať lepšie, úplne cítim všetko presne tak isto! Mňa vždy fascinuje, po všetkých tých skúsenostiach, že ma nikto nechápe, keď niekto ako Ty mi rozumie úplne presne. Ďakujem Ti už len za to! Mám už predpísané lieky, ktoré som žiaľ nechcela, ale je mi už teraz lepšie. Je hrozný ten pocit, keď s niekym hovoríš a úplne z neho vyžaruje, že ani len netuší, ako sa cítiš a dáva ti (nechtiac) rady, ktoré ti iba ubližujú. Úplná beznádej. Našťastie stále existujú aj ľudia, ktorí to chápu. Len zas nanešťastie si niečo také minimálne raz museli tiež sami prežiť/prežívajú.

lLily

Deprik, sak take fora existuju, staci zadat do googla...az na to, ze takym ludom pomahaju len na chvilu, lebo nieco takeho fungovat skratka nemoze v takychto vztahoch v akych ludia povacisnou ziju a hlavne sa ti ludia citia este horsie, nez ked sa o to s nikym nedelili.

lLily

natie, kazde forum je non-stop, takze tam mozes pisat a pisat az do skonania sveta

na taketo akutne veci mas bud najblizsieho cloveka, ci psychologa alebo Boha ci anjelov a podobne

Deprik1

Nikto, kto to nezazil nepochopi. Kto sa tesi zo zivota, chcel by zit vecne, vecer kludne a rychlo zaspi, cez den vtipkuje a usmieva sa, problemy hadze za hlavu a pod. to nikdy nepochopi, ako moze dakovat Bohu, ze to nema. Depresia je poriadne svinstvo. Neda sa vysvetlit preco, preco sa clovek trapi, preco si musi neustale prehravat v hlave zle prezite situacie, preco nemoze spat, preco prosi Boha, aby ho zbavil zivota, preco sa boji kontaktu s ludmi atd. a to aj ked zije v bezproblemovom prostredi. Chapem autorku temy - skor by som povedal, ze by malo vzniknut nejake forum, kde by si tito ludia navzajom pisali, co prezivaju, ako sa citia a nie zdrave psychologicky, ktore to neprezili a maju naucene postupy, co maju hovorit. Clovek s depresiami to berie iba ako recicky niekoho, kto to neprezil a preto sa nevie do toho vcitit. Naopak, kto to preziva podla mna moze pomoct s tym, ze clovek zacne citit spolupatricnost, naozajstne pochopenie, bude vediet, ze nie je v tom sam a toto by mohlo tvorit zaklad nejakeho uspesneho postupu na aspon zmiernenie depresie. Nad tymto by sa mal niekto zamysliet!

Najčítanejšie články