Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký je dôvod mať deti

Príspevok v téme: Aký je dôvod mať deti
ivanmikus12

Chcem sa Vás ( hlavne chlapov ) opýtať že prečo chcete mať v dospelosti deti , môj názor je taký že v dnešnej dobe mať dieťa je ako za trest . Veľa detí je od mala postihnutých kvôli všetkému bordelu čo jeme , chémia samé ecka . Ďalej deti si vôbec nevážia rodičov , nadávajú , chlastaju, k ? ??urvia sa, a rodič musí makať ako drak aby ich užívil, aby mali i- phoni atď . Ak je váš názor ?

MGTOW

odporucam pozriet si videa a clanky o MGTOW - Man Going Their Own Way.. Nieco, co by mal kazdy muz vediet a vidiet. Cheers

lLily

na tomto som sa musela zasmiat....asi sudis podla seba

"deti si vôbec nevážia rodičov , nadávajú , chlastaju, k ? ??urvia sa, a rodič musí makať ako drak aby ich užívil, aby mali i- phoni atď . Ak je váš názor ?"

a zamyslel si sa vobec nadtym, preco si ich nevazia, preco chlastaju a kurvia sa?

ludia v nahovno vztahoch plodia nahovno deti a nema preco to byt inak

iggzik

Prave ma napadol film Forest Gump.. je to sice vymyslene a "zdramatizovane" no predsa to ukazuje dost o zivote ludi..

Tiez som sa rozhodol dieti nemat, prisiel som vdaka tomu o vztah,, a dalsie ani neboli, bo nehram to na hajzla a netaham holky za nos,, vzdy som to povedal..

ze ako si vychovas tak mas,,, vacsiu naivitu som este necital =) je tam velmi vela faktorov a nechce sa mi to tu rozoberat, preco to nieje take "jednoduche" ..

aktualne mi zacinam "vztah" ,, uvodzovky bo stale ani jeden z nas nevie co z toho bude lebo ako vyssie spominane, vie o mojom nazore,, akurat ma odpalkovala, ze nemam byt taky pesimista.. ona deti chce takze len cas ukaze, ci ustupim alebo zas si pokazim dalsi ...

AlisonWolf

Ty hovoríš, že mať dieťa v dnešnej dobe je ako za trest. Tak hlavne, dieťa nemá byť tvoj trest, ktorým si strpčuješ život, lebo takto to z tvojho príspevku úplne vyznelo. Narodí sa postihnuté a bum, už ho mám na krku, už sa o neho musím starať. Musíš mu kúpiť i-Phone, lebo ťa bude nenávidieť, bude nevďačné, drzé, nadávať a piť (a ktoré dieťa to občas v mladosti nerobilo?) Mne to príde, že dieťa berieš ako príťaž a asi si ten typ chlapa, ktorý chce byť navždy slobodný a nemať veľké záväzky. Ale poviem ti jedno, že to čo do dieťaťa vložíš, to ti neskôr aj samo vráti. A sami si hatíme svoju generáciu práve takýmito myšlienkami, že bože zasa je takýto a hentaký, aj tak ma nepočúva, aj tak je arogantný a robí si po svojom. Ty si bol asi veľmi slušný mladík, keď máš takýto pohľad. Tiež si od rodičov nikdy nič nepýtal, keď to bolo práve v "móde"? Céčka a podobné blbosti, ktoré vtedy boli pre mládež dôležité? Preto aby zapadli? Ja nehovorím, že musíš kúpiť i-Phone, to príde na hlavu aj mne, ale mať mobil môže, keď už chodí na Zš.

Dieťa bude také, ako si ho vychováš, a nie je to na 100% pravda, je v tom aj genetika, ale je veľa vecí, ktoré výchovou môžeš ovplyvniť. A keď bude drzé a piť a nadávať, tak bude, lebo jeho rovesníci to bud robiť tiež a čo, za to ho budeš mať menej rád?

Uniká ti zmysel toho mať dieťa a vychovávať človeka, ale verím, že na to ešte prídeš a keď nie, tak nevadí, nemusí mať každý človek svoje potomstvo a odovzdávať mu niečo. Len sa podľa mňa taký ľudia ukracujú o jeden druh lásky, ktorý sa nedá nahradiť.

A čo tu niektorí píšu, že táto doba je zlá. Áno, a ktorá doba bola podľa vás ideálna? Presne ako niekto napísal, aj v čase vojny sa rodili deti a bol to hriech? Vy ste niekedy ľutovali, že vás rodičia vyvrhli na tento svet do tejto doby? Ale doba je taká, akú si ju robí človek sám. Postihnuté deti sa tiež rodili.. a keď sa párili ľudia v pokrvnom príbuzenstve, tak tiež boli aký boli :D

lLily

az budes milovat zenu tvojho zivota, tak pochopis..., Ivan

ja zas pocitovo nechapem zeny, ktore chcu mat dieta aj bez muza, respektive je im viacmenej jedno s kym ho mat budu

nestastnazena

ja deti mat nemozem a tak strasne to boli ked vidim tie stastne maminy... je to hrozne chciet nieco co nikdy nemozete mat

0vecka

inak tiez ze hnusny svet... v stredoveku bolo bezne ze napr upalili zensku len preto ze bola cudna alebo niekoho zlyncovali lebo bol cudak... akoze imho sa to v nejakom dlhodobom meradle tak 100 rokov neustale zlepsuje...

0vecka

sme tak naprogramovani... ale dovod neexistuje... to je take iste ako keby si sa spytala aky dovod je na to ze ked padnes do vriacej vody tak sa snazis dostat von... sak co prinajhorsom sa uvaris neni dovod sa namahat... ale takisto sme naprogramovani tak ze sa z tej vody snazime dostat... a plodenie deti a prirodzena smrt je to iste ako ta voda akurat ze to trva trosku dlhsie kym nas to zabije...

co sa I-phonov tyka, kto ti kaze kupovat detom I-phony? ja mam 30 a nemam I-phone... a nijako mi nechyba, ak by mi chybal tak by som si ho hockedy kupil... je to aj o vychove atd... skratka ak je rodic alkoholik a mina peniaze na chujoviny tak sa nemoze divit ak jeho dieta pije a nema svoje financie pod kontrolou...