Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký je dôvod mať deti

Príspevok v téme: Aký je dôvod mať deti
ivanmikus12

Chcem sa Vás ( hlavne chlapov ) opýtať že prečo chcete mať v dospelosti deti , môj názor je taký že v dnešnej dobe mať dieťa je ako za trest . Veľa detí je od mala postihnutých kvôli všetkému bordelu čo jeme , chémia samé ecka . Ďalej deti si vôbec nevážia rodičov , nadávajú , chlastaju, k ? ??urvia sa, a rodič musí makať ako drak aby ich užívil, aby mali i- phoni atď . Ak je váš názor ?

vladena669

angel demon presne ako pises toto vidim strasne casto zato aj moj prispevok. Proste rodicia tie deti nevychovavaju oni len hucia a biju ich.

ANGEL-DEMON

presne ako píše vladena.... akurat pred nejakou hodinou som kukla z okna a sla mater tlačiaca kočík... dieta v nom ani neviem čo presne robilo, vyzeralo to ze sa odkryvalo a ona ho zakryvala...
až stratila nervy, chytila ho za ruky a začala ním triasť...
akože vám to príde normálne...???!!!!!

vladena669

ja som toho nazoru ze deti by mali mat len ludia ktory k nim maju vztah a vedia sa o ne postarat po kazdej stranke hlavne po financnej aj po citovej... lebo vidim strasne vela ludi co mali deti lebo to tak ma zauzivane spolocnost ale absolutne k nim nemaju vztah a nevedia ich zabezpecit..

ANGEL-DEMON

pre chlapov to take strasne nie je nikto to neriesi...
chlapa sa tehotenstvo absolutne nedotkne! ziadne zmeny na tele, ze to nosí 9 mesiacov v sebe... a väčšina žien uz po porode nikdy nebude mat taku dokonalu postavu ako mala pred tym... atd...
+ su tu zdravotne rizika tehotenstva aj porodu lebo je to riziko,..
no su zeny ktore su ochotne to podstupiť aj ked vedia ze pravdepodobne zomru, lebo maju nejaku Dg.... no silou-mocou chcu decko... dať chlapovi,...lebo ona ho uz v zivote neuvidí,..lebo zomrie...

Marcelio

Sme tak primitivny az sa na tie videa zle pozera
www.youtube.com
Potom sa cudujte ze z deti vyrasta to co z nich vyrasta ked vidia taketo veci

neviem111111

sirup, to je teda skvely a nesebecky skutok, mat deti kvoli tomu, aby ti na starobu nebolo smutno. predstav si ze velmi vela ludi je na starobu samych aj ked tie deti maju. aby si sa potom necudoval, ked takto kalkulujes..

sirup 86

ivanmikus12

ja mam 30, som chlap a dospel som k názoru ze chcem mat v zivote aspon 2 deti, myslím ze ked sa mi podarí vychovat zdravých/plnohodnotných ludí tak moj zivot bude mat urcite nejaký zmysel, co teraz v ziadnom prípade nemôzem povedat a na starobe ma nebude cakat absolutna samota, smútok a odkazanost len na seba,.. neviem predstav si 70 alebo 80 rocného dedka s palickou ako sedí na lavicke a krmi holubi a vies o nom ze nemá deti ani vnúcata, pripadá ti to normálne ?? veril by si mu keby ti povedal ze mu neni smutno ?? ja nie, neveril by som mu to