Chudnutie, naberianie čo ?

Príspevok v téme: Chudnutie, naberianie čo ?
Filijo

Zdravím...
Mám 17 rokov 180cm a 90kg takže mám na sebe daký ten tuk... Chcel by som s tým niečo robiť ale neviem čo chudnutie, naberanie svalov ? ako to vlastne všetko funguje mám z toho zmätok na internete je toho veľa potreboval by som to tak jednoducho jednou vetou...
CHcel by som schudnúť a potom nabrať svaly zrejme alebo enviem či to ide aj naopak...
Žiadam vás o radu čo so sebou

leniva

ni ved to keby keby treba sa zapriet a ist za cielom ak on chce schudnut tak musi mat sebazaprenie a pevnu volu co mne a monohym inym chyba na dosiahnutie ciela.ale zato som stastna ale mozno keby bolo 10 dole bola by som stastnejsia nehovorim

pomocnica

leniva- keby si robila to čo si písala, tak by si určite vyzerala úžasne, čo nehovorím, že nevyzeráš, ale bola by si chudšia a asi aj šťastnejšia a mala by si väčšie sebavedomie. :) Pretože radíš skvele. :)

leniva

teda nie ze by som chcela byt svalnata ale to vsetko plati aj na chudnutie co by som chcela ale treba nejest aj sladke obmedzit bielu muku a jest celozrne pecivo hydinu nejest vyprazane iba dusene nesolit vela a hlavne neprejedat sa a nejst neskoro vecer. a k tomu ten POHYB A CVICIT. a este vela zeleniny a obmedzit prilohy a vymenit ich za zeleninu.potom kila pojdu dole.ked budes mat viac pohybu ta si mozes dovolit aj sladke ako ovocie med a sem tam aj nieco ine. pekne sa mi tu pise ale ja robim uplne opacne preto mam vysku 162 a 82kg.

leniva

odporucam pohyb upravit stravu neprejedat vela bielkovin v strave tie su dobre na svaly ist di fitka.ja ovladam teoriu ale prax mi nejde lebo som leniva a to je ta CHYBA!

pomocnica

uuuf- a akú máš výšku? Lebo keď máš čo ja viem 165 cm a máš iba 36 kg, tak musíš vyzerať strašne nezdravo! A mala by si s tým niečo robiť!