Ľudia pomoc. Mám 12 rokov, 155 cm a vážim 46 kg. Podľa mňa je to na môj vek a výšku strašne veľa. Cvičenie mi skoro vôbec nepomohlo. Strašne chcem byť chudá. Mám kus väčšie bruško a trochu väčšie stehná. Proste keď som hladná tak si dám. A doteraz mi moja váha nevadila. Ale teraz mi to vadí strašne. Prosím POMOC.
Potrebujem zhodiť min. 5 kg.
No nepremadni prosím ťa bulímií a v škole!!!!
Inak pre info máš ku svojej výške ideálnu váhu. Tak neviem prečo chceš STRAŠNE schudnúť? Zmeň stravu ku zdravšej, vylúč cukríky, slané, ovocia priemerne, zeleniny hojne.:) pridaj pohyb, kľudne aj iba prechádzky. :) a teraz v tomto veku aj vyššie sa poriadne vytiahneš, tým pádom budeš vyššia, pokiaľ toho nebudeš s jedlom preháňať, tak sa ti natiahne postava=budeš chudá, aká si aj doteraz, pretože aj teraz si, tak neblbni prosím ťa! :) asi si ešte nevidela ťažšieho, alebo tučného človeka! to by bolo keby si mala 155 cm a 78 kg! s tým by trebalo niečo robiť, ale takto si užívaj postavičky ako lusk, .")
Pekný deň. :)
www.inazena.sk
tu najdes vela ucinnych tipov ako zhodit su tam cviky aj jedlo jednoducho vsetko :)