pomozte mi prosim

nata24

Mozete si uhnat rakovinu tenkeho creva... Predpisanu dietu je treba striktne dodrziavat!!! Posluchat mamku a doktorku!!!

smutna1

Vcera som bola u pani oravcovej, neviem ci ju poznate vraj mozem len nejaky chlieb tusim pohankovy ci aky, ja som bola tam s mamkou, ona to vie aky. Proste ma to trapi.

nata24

Netreba to brat tragicky, je kopec skupín na fcb, ktoré sa venujú stravovaniu bezlepkacov, rozne recepty, zdielaju tam veci co sa mozu a co nemozu papat. Nie ste jediná a ani posledna stymto problemom-... hlavne treba ist k lekarovi, ak ste este neboli a dat si to pekne vysetrit nech to je cierne na bielom

nata24

Máte diagnostikovanú bezlepkovú diétu? Teraz je mnoho detí aj dospelých , ktorých trápi táto diagnóza, pretože pšenica teraz je veľmi prešľachtená a obsahuje veľmi veľké percento lepku , ktorý spôsobuje tráviace problémi, plus od toho všetkého sa odvíja aj oslabená imunita a rôzne kožné choroby... jednoducho je to tak... ak nemate diagnostikovanu bezlepkovu dietu dajte sa na razne peciva alebo si pecte doma... to uz praktizujem par rokov, mam totiz intoleraciu lepku...