Pomozte mi...
pomozte mi prosim
A ty si kto? :)
:D
Si mi moc nepomohla, skor to bolo negativne
Som tu uz
Mozete si uhnat rakovinu tenkeho creva... Predpisanu dietu je treba striktne dodrziavat!!! Posluchat mamku a doktorku!!!
Mozemw si pisat tak za 10-15 minut,? bo potrebujem na wc. :)
Co mozem mat z toho ked budem jest psenicu?
Vcera som bola u pani oravcovej, neviem ci ju poznate vraj mozem len nejaky chlieb tusim pohankovy ci aky, ja som bola tam s mamkou, ona to vie aky. Proste ma to trapi.
Netreba to brat tragicky, je kopec skupín na fcb, ktoré sa venujú stravovaniu bezlepkacov, rozne recepty, zdielaju tam veci co sa mozu a co nemozu papat. Nie ste jediná a ani posledna stymto problemom-... hlavne treba ist k lekarovi, ak ste este neboli a dat si to pekne vysetrit nech to je cierne na bielom
Máte diagnostikovanú bezlepkovú diétu? Teraz je mnoho detí aj dospelých , ktorých trápi táto diagnóza, pretože pšenica teraz je veľmi prešľachtená a obsahuje veľmi veľké percento lepku , ktorý spôsobuje tráviace problémi, plus od toho všetkého sa odvíja aj oslabená imunita a rôzne kožné choroby... jednoducho je to tak... ak nemate diagnostikovanu bezlepkovu dietu dajte sa na razne peciva alebo si pecte doma... to uz praktizujem par rokov, mam totiz intoleraciu lepku...