Mám taký problém že moja mama potrebuje mať na predlžovačku rádio a tv, dá sa to vypínať takým gombíkom. Proste ona číta a dozvedá sa od ľudí kadečo a potom ničí všetkých naokolo. Čo by ste mi radili v takom prípade?
čo s tým?
Proste ona si robí čo chce, nech sa aj postavíme na hlavu aj tak si bude robiť čo chce
No ale potom sa stane že ráno to zapnem a potom rádio a rádio je nastavené na hlasitosť 19 čo je dosť nahlas a ešte keď zoberete do úvahy že je ráno ticho a ešte väčšina domácich spí....aspoň z toho by sa mohla poučiť....ja ho musim vzdy najprv rychlo po zapnuti zača stišovať, no nie vždy sa mi to podarí...
A bude to vyriešené no nie ?
Už ju počujem ako mi na tú tvoju radu povie: veď keď chceš byť chorá tak si to pre mňa za mňa nechaj zapnuté :D
zúfalá č.1 -> tak sa pretocis na druhy bok a spis dalej, mna tolko veci v noci viem zobudit a nejdem sa z toho vyplakavat na fore.
Tak jej vysvetli že je to tvoje osobne rozhodnutie nechať to zapnuté že to tak proste mať chceš
Niekto tu spomínal elektrosmog...áno, myslím že o to jej ide...
Ale mňa to v noci zobúdza to jej vypínanie, chápete ma?
zúfalá č.1 aha chapem, no tak ho nevypinaj .. nech ho vypina ona ked s tym ma problem.
Ja som ešte na to príliš mladá aby som sa odsťahovala, okrem toho mam invalidny vozik , a tak sa mi nechce večer chodiť vypinať ten sprostí vypínač...