Ahojte, s priateľom máme 2 mesačné bábätko a sme skoro rok zasnúbený. Už by som aj chcela svadbu, aby sme boli taká kompletná rodina. Ale on akoby sa tomu vyhýbal. Keď začnem že kedy už aj my niečo začneme riešiť, tak ma odbije tým, že či chcem svadbu hneď za týždeň a keď mu poviem že veď svadba trvá aj rok kým sa všetko zariadi a tak tak ostane ticho. Je mi s toho veľmi smutno, bojím sa že on nechce tak ako ja. Tak potom prečo ma vlastne aj požiadal o ruku, myslím, že to mu nanútila rodina :-(
Nechce svadbu
a preco potrebujes velku svadbu? my sme sa zobrali na urade s priatelom kamoska s kamosom boli nasi dvaja svedkovia.. by mi slahalo rok planovat kks... a tie peniaze co do toho clovek vrazi... za jeden vecer aby sa kazdy ukazoval na co ma ... mala svadba bohato staci... ps inak neni nic horsie nez niekoho tlacit do niecoho...
a to potrebuješ nejaky papier aby si bola kompletná..?
Lebo takto nebudeš kompletna ani po tom....
Ved mate dieta ktoré vás spája, takže ste rodina aj bez papiera, tak ak ho nechceš stratit, aby ti zdupkal za inou ktora taketo kraviny riesit nebude,..tak na neho netlač
ja mu s tým nepílim uši, ja som mu to tak raz povedala, max 2 krát, inak som ticho uz sa mu bojim aj niečo naznacit, povedať....cakam ze on spravi krok, ja uz som spravila, no neuspela....praveze to skor jeho rodina ho do toho tlaci
Najhoršie je niekoho do svadby nútiť!
Ja by som sa tiež neoženil ak by si mi každú chvíľu pílila uši so svadbou.
Možno si ťa vezme za rok, dva, desať, dvadsať.....
a možno si ťa nevezme...
Požiadanie o ruku nemá nič spoločné so svadbou. teda aspoň ja to tak vnímam. Je to len akési plus ,,ISTOTA,, že to s tebou myslí vážne.
Spytaj sa to jeho, nie nas!