Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmena asi tazko..

Príspevok v téme: Zmena asi tazko..
11xyz

Ahoj. Poprosim vas o radu. Neviem ako to v sebe vyriesit.ide o to ze o cloveku ktoreho mam velmi rad som sa dozvedel nieco, o com som nevedel..celu dobu som ho poznal inak..ide o nieco zle, proste az extrem a nechcem to tu preto rozpisovat..je mi z toho vazne na nic,mam chut zomriet..nespavam kvoli tomu,je to vec ktora sa neda zmenit,je to nieco co ten dotycny dobrovolne vykonava bez ohladu na to, ze to ublizuje ludom kt. na nom fakt zalezi..je mu to proste jedno..je dobre zostavat pri nom alebo ist od neho? vymazat sa to len tak neda a jemu na tom da sa povedat nezalezi ak ano sam s tym nevie prestat a nemyslim ze aj chce..

11xyz

vsak ja o tom viem..ziadnu pomoc ani nic mu nevnucujem..viem ze o to nestoji tak ako ani o mna..a viem ze je schopny vsetkeho aj tych najhorsich veci proti ludom co mu vlastne pomoct chcu ale prave ich posiela do p...

bagration

je to pekne od teba, ze sa mu snazis pomoct, ale ak ti mozem poradit... ked zistis, ze o tvoju pomoc vobec nestoji, skus to tak nechat. Verim ti, ze ti na nom zalezi, ale ak naozaj droguje, tak ver tomu, ze by priatelstvo s tebou predal za jednu davku. Je to smutne, ale pri narkomanoch je to bezne.

11xyz

Stale ho mam rovnako rad aj ked to uz o nom viem,no a co..viema este o tom ze bol ako dieta zneuzivany..co som sa dozvedel tiez len nedavno..ked sme sa spoznali bol iny, este ,normalny, chalan, no ale teraz je to ine..uplne ine a je na tom cim dalej horsie..

Mesačný princ

11xyz - najhoršia je tá bezmocnosť, keď človek vidí ako sa ten, ktorého nadovšetko ľúbi ženie do záhuby a nemôže s tým nič spraviť...

adr1a.

11xyz, ak su v tom drogy a neviazany sex ai, tak ti radim, dat ruky prec.
Ty totiz nikoho nezmenis ak on sam to nechce. Iba sam clovek sa moze zmenit. Ked sam chce. Ked ma motivaciu.
Ja poznam niekoho kto zil davnejsie tiez nie OK zivot. No zmenil sa. Lebo sam chcel. Ma zbabrane zdravie ai co s tym suviselo, ale dokazal to a cele roky je uz "cisty" a zije OK. Ja nesudim jeho minulost. Ako zil. To moze iba ten hore ci dole) Ja ho vsak beriem aky bol, ked som ho spoznala a aky teraz stale je. Mam ho rada ako cloveka. Aj on mna. Ale on sam sa rozhodol zmenit a zit inak.
No ak ten tvoj sa zmenit nechce a je mu to jedno, tak zbytocna strata tvojho usilia snahy casu zdravia nervov ai ai

skalisko

ruky prec od takeho cloveka droguje sexuje s kymkolvek este nejaku chorobu chytis od neho/nej
ako mozes mat niekoho takeho rad?

11xyz

Jemu na tom nezalezi a aj tak je skoro stale uplne mimo a uz malokedy uplne cisty a pri sebe..je mu vsetko jedno a dlho tu takto nebude vidim to a nemozem urobit vobec nic

iggzik

mno jo,, sex drogy a RnR.. to tak casto byva, ze tieto "odviazane" osoby su "oblubene"..

musis sa ty rozhodnut co chces,, a ked to teda riesis tu, znamena to, ze tymto smerom to nevedie,, takze skor toho cloveka potom zmazat zo svojho zivota..

osobne by som nikdy nesiel tam kde su drogy,, a nieto este promiskuita.. aj ked to tak trochu ide ruka v ruke

preco ti na nom tak zalezi?

Mesačný princ

Niečo podobné som zažil len nedávno. Môžem ti napísať len jediné.

Ak ten druhý človek nemá byť súčasťou tvojho života, tak je zbytočné ho pri sebe držať. Ak má ostať, tak ostane aj sám a urobí všetko preto, aby s tebou bol.

11xyz

Ano su v tom aj drogy aj sex, nielen za peniaze..ale proste sex s kymkolvek..a vela dalsich veci..ide o to ze toho cloveka mam fakt moc rad ale jemu je to uplne jedno