Ahoj. Poprosim vas o radu. Neviem ako to v sebe vyriesit.ide o to ze o cloveku ktoreho mam velmi rad som sa dozvedel nieco, o com som nevedel..celu dobu som ho poznal inak..ide o nieco zle, proste az extrem a nechcem to tu preto rozpisovat..je mi z toho vazne na nic,mam chut zomriet..nespavam kvoli tomu,je to vec ktora sa neda zmenit,je to nieco co ten dotycny dobrovolne vykonava bez ohladu na to, ze to ublizuje ludom kt. na nom fakt zalezi..je mu to proste jedno..je dobre zostavat pri nom alebo ist od neho? vymazat sa to len tak neda a jemu na tom da sa povedat nezalezi ak ano sam s tym nevie prestat a nemyslim ze aj chce..
Zmena asi tazko..
Ak máš tú osobu rád a je ti príjemne v jej spoločnosti, tak nerieš čo robí... nech si robí čo chce. Ak ťa to tak veľmi irituje, tak jej rovno povedz, že o tom nechceš nič vedieť. pravdepodobne si sa dozvedel niečo, čo si sa nemal a škatuľkuješ. Robíme to všetci, aj mne niečo zmenilo pohľad na osobu, ktorú ľúbim ale už to nezmením. Nie je lepšie ísť ďalej?
Ak ti to ,,niečo,, vadí natoľko, že tú osobu chceš zmeniť, tak ju nechaj ísť. Nikto sa nemení len preto, že to ten druhý chce. Ale preto, pretože sa zmeniť chce!
ten človek pije droguje je v zlej partii sexuje za peniaze či čo ???
no kedze ja nie som prorok a zrejme "ani nechapem", tak ti radim najjednoduchsiu radu- ak ta osoba robi vedome zle veci, tak sa na tu osobu vykasli, ale uplne. Nema zmysel sa nou zaoberat. Pomohla ti moja rada?
Viac to rozpisovat nemozem..nejde o kamarata, je to niekto viac a ide o veci ktore sa sem zrovna nehodia..extrem..nic dobre..co sa na tom neda pochopip?dakujem za rady
Presne pises v otaznikoch tazko radit
O koho ide o kamarata ci frajerku?
tak ked nenapises, o co ide, tak ako chces aby ti niekto radil?