Zdravím žienky prosim vas poradte mi ako dosiahnut ploche štíhle bruško aj malinké skuusenosti sa ziidu ake mam robiit cwiky ? Alebo ak tak mi pošlite nejake videjko cviky a ako dietovať vopred ďakujem
Ploche štihle bruško
www.magazinzena.sk ja som sa dosť inšpirovala týmto článkom :) celkovo sú na magazinzena.sk velmi dobré tipy a veci :)
to by som mala vyskusat aj ja:-)
Bejby543-no o koľkej ideš spať a o koľkej vstávaš? Lebo keby si vstávala berme o 6:35, tak o takej 6:45 by si si dala raňajky(možno by si nebola hladná, lebo ja nie som ráno nikdy, ale aj tak si ich daj), potom o 9:45(desiata)napr.ovocný tanier alebo normálne jedlo, potom o 12:45(obed), 15:45 niečo znovu, 18:45 večeru. A neviem môžeš chodiť spať o takých 22:00, vážne neviem o koľkej..:D takže to je vlastne 5 jedál denne, ale nemusíš presne na čas, lebo to sa nedá tak presne a proste také 3 hoďky medzi jedlami, ale môžu byť aj 4 alebo tak, ale podľa mňa už budeš hladná skôr. Ale ak by si bola hladná napr po 2 hodinách, tak si zas niečo daj, ale nie niečo veľké, normálne porcie a ešte niečo. HLAD je niekedy zamaskovaný SMÄD! takže pozor na to. Celý deň pi, ak je to možné, stále maj po ruke vodu a samozrejme ak sa dá, tak zapoj pohyb, aspoň prechádzky. :)
Ak by si mala ešte hocijaké otázky a ak budem môcť, tak sa ti posnažím pomôcť. :)
Veľa šťastia a výdrže. :)
Pomocnica ďakujem si veľmi milá idem nato hned ;) a kolko krat by som mala jesť za deň ?
šuša511-No moja skúsenosť ako si udržiavať štíhle brucho je:
Cvičiť. Vybudovať si svalový podklad, ale nie až taký, že tehličky úplne výrazné, lebo to sa mi nepáči, je to také mužské, keď by som mala brucho samý sval. :/ Proste jemné obrysy svalov a čiarka medzi rebrami, keď vieš čo myslím.
Cez deň veľa pi(nesladených nápojov). Budeš mať síce väčšie brucho, ale menej zješ a vyprodukuješ vodu. Pot moč. A cez noc sa ti brucho spľasne a budeš mať ráno chudučké brucho. Aspoň ja tak mám. Pred spaním nepi veľa, lebo obličky si musia oddýchnuť. Jedz pravidelne. Sladkostiam a slaným veciam sa vyhýbaj.
Nepi malinovky a s ďžúsmi tak isto opatrne! Je v nich veľa cukru! Alkohol tiež nie.
Pred spaním také 2 hodinky nejedz. Lebo keď sa pred spaním naješ, tak to cez noc telo nielenže nestihne vyprodukovať to jedlo, ale aj priberieš a brucho budeš mať ráno ešte nafúknuté, lebo telo to ešte nestrávi.Cez noc si má telo oddýchnuť a nie pracovať na plné obrátky aby tvoje neskoré jedenie sprodukovalo(aspoň jeho časť).
Keď sa z práce vraciaš neskoršie, tak si ráno, alebo večer pred tým priprav rožok s cottage cheesom a ak je to možné, tak ho zjedz v práci v rozumnom čase, aby si doma nevybrakovala chladničku. Na ráno keď sa zobudíš, tak sa hneď nenajedz, ale chvíľu počkaj, napi sa a nechaj ukľudniť brucho a až potom sa najedz a potom postupne po takých 3 hodinkách. Keď pocítiš vlčí hlad, tak je tu už niečo zle, lebo neješ pravidelne a nechala si sa vyhladovať. Nediétovať!
Počas toho pravidelného jedenie si možno budeš myslieť, že priberáš, lebo stále sa budeš cítiť sýta, ale opak je pravdou.
Jedz rozumné množstvá-ani veľmi veľa ani veľmi málo!
Váž sa na lačno a pred vážením ani nepi a choď na WC a váž sa v spodnom prádle. Ale zmeraj sa predtým, lebo váha nie vždy ukáže výsledky, ale meter áno!
PS:keď máš teraz veľmi veľké brucho tak na najprv sústreď na cvičenie a zdravú stravu, lebo to bude dlhodobejšie. Veľa šťastia. :)