Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám sa s ním rozísť alebo zabudnúť a zostať s ním?

Príspevok v téme: Mám sa s ním rozísť alebo zabudnúť a zostať s ním?
Mollynka69

Ahojte, za chvíľu mám 17 a už dva roky mám vzťah, ale problém je v tom, že na začiatku ma priateľ podviedol - bozkával sa s druhou, ale ja som ho hrozne milovala a nedokázala som ho opustiť aj napriek tomu, že ma to ranilo. Tak som mu to odpustila, lenže on robil ďalsie a ďalšie blbosti a vždy som mu to odpustila, lenže teraz mávam z toho strašné depky... Vždy keď si na niečo z toho spomeniem rozplačem sa a drží ma to minimálne 2 dni, ale najhoršie na tom je, že ja na to myslim skoro stále. Neviem sa cez to všetko preniesť. Ešte k tomu sa priateľ ku mne nespráva dva krát najlepšie, takže neviem čo mám robiť... Už sme sa veľa krát o tom rozprávali a začínali uplne od znova, ale ja si vždy na to spomeniem, cele to pokazím a sme vždy tam kde sme boli. Už sme sa aj rozpravali o rozchode, ale ani jeden z nas to nechce. Lenže najhoršie je to, že ja mu nedokážem dôverovať na 100% pretože ma už vela krat sklamal a on nevie pochopit ako sa citim, lebo ja som ho nikdy nepodviedla ani nič podobné... Vždy som mu bola verná, vždy... Takže teraz sa zase utápam v slzách a depkach a neviem ako dalej.... Prosim vas napíšte mi váš názor ako sa mám z toho dostať alebo čo mám ďalej robit s takýmto vzťahom. Vopred dakujem :)

Mesačný princ

adr1a. - upozorniť ok, povedať svoj názor a poradiť tiež ok. Ale niekomu meniť návod len preto, že niečo nepozná je taká mierna manipulácia....

Veď ok, možno sa pobozkajú, možno zažije prvý sex a????
Teraz akože čo?
Ale tak je to na každom rodičovi a ja deti nemám, tak nemôžem veľmi vyskakovať. No nemám nič proti mladšej generácií. Niekedy sa nájdu veľmi rozumní ľudia aj u tých násťročných s názormi často prevyšujúcimi nejakých titulovaných dospelákov a aj naopak to funguje. A tak isto sú aj hovädá v jednom a aj v druhom tábore.

Nevidel by som mladých ľudí len ako nezodpovedných a pojašených! Ale tak je to každého osobná skúsenosť.

neviem111111

a nie vsetci 15r hned sexuju aj ked spolu chodia. a dokonca nie aj dospelejsi. mam kamarata, kt. uz predtym sexualne zil, no nasiel si priatelku asi 3 r dozadu podotykam ze on ma 27) a ona je mladsia od neho asi o 4 roky a povedala mu ze pred svadbou s nim spat nebude a nezlavila z toho a stale su spolu. nie je zle mat svoje postoje a neustupit z nich, ale chodenie typu "drzime sa za rucicky" tiez nemoze ublizit.

neviem111111

adria, ja som nemyslela sexualne skusenosti. myslela som normalne nejake interakcie s chlapcami, kt. sa jej napriklad pacia. a tym nemyslim nutne ani bozkavanie ani nic take. podla mna kazdemu aj taketo to "som do neho" a "on do mna nie" a plakanie na ihrisku kamoskam dalo kazdemu daco. rozhodne som nemyslela sex ani nic pdobne :)

adr1a.

Ja praveze s vami nesuhlasim) a davam za pravdu Filipovi. Skusenosti su skusenosti, kua ale vsak on pise o detoch. Vsak teenageri su co? Soplave decka aj ked si myslia ze su majstri sveta a dospeli su vsetci hlupaci)) Zato ze uz ma daka teenagerka prsia ochlpebie ai vyzor mladej damy z nej este emocionalne mentalne rozumovo ai nerobi este zenu. Zrelost je o inom. Treba ju upozornit na vsetko, nech ma informacie vedomosti, nech vie o radostiach no i uskaliach, ZA i PROTI nech pozna vie, ale laska city k druhemu pohlaviu vo veku teenagerky? Teraz som bola s jednou co v 21r mala za sebou uz vyse 20sex.partnerov. Myslite ze jej tieto skusenosti nieco dali?? Ked som ju pocuvala sledovala tak som neraz zasla)) Je ine ak by si nasla rovnakeho k sebe. Nech sa drzia za ruky, chodia sa von prechadzat ai. Ale nebudme naivni ze to skonci len tam a pritom

Mesačný princ

Filip TT - každý by si mal vyskúšať aj sklamanie. neviem či robíš práve najlepšie ak ju odhováraš od podľa teba ,,zlej,, vekovej kategórie....

hm....

Noemi44

polož si otázku...chceš byť s niekym kto ťa podviedol a opakovane to robí ?
myslím si že to nieje pravá láska...2roky je dlhá doba a rozchod neni lahky..ale predstav si s ním buducnost..ty sa budeš doma starat o deti kým on si bude behať za inou
porozmýšlaj nad tým :)

Filip TT

Mám dcéru teenagerku a neraz som jej povedal, aby neurobila tú chybu a nezačala s niekým v tomto veku chodiť. Hovorím jej, že to takmer naisto skončí zlomeným srdcom a plačom do vankúšov.

Chlapci v tomto veku vo veľkej väčšine nie sú pripravený na žiadny vzťah. Dobre si toto obdobie pamätám, akým spôsobom sa väčšinou chlapci rozprávajú o dievčatách.

Čo ti poradiť - tvoje srdce zahojí len čas a hlavne keď spoznáš niekoho v zodpovednejšom veku.