Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám sa s ním rozísť alebo zabudnúť a zostať s ním?

Príspevok v téme: Mám sa s ním rozísť alebo zabudnúť a zostať s ním?
Mollynka69

Ahojte, za chvíľu mám 17 a už dva roky mám vzťah, ale problém je v tom, že na začiatku ma priateľ podviedol - bozkával sa s druhou, ale ja som ho hrozne milovala a nedokázala som ho opustiť aj napriek tomu, že ma to ranilo. Tak som mu to odpustila, lenže on robil ďalsie a ďalšie blbosti a vždy som mu to odpustila, lenže teraz mávam z toho strašné depky... Vždy keď si na niečo z toho spomeniem rozplačem sa a drží ma to minimálne 2 dni, ale najhoršie na tom je, že ja na to myslim skoro stále. Neviem sa cez to všetko preniesť. Ešte k tomu sa priateľ ku mne nespráva dva krát najlepšie, takže neviem čo mám robiť... Už sme sa veľa krát o tom rozprávali a začínali uplne od znova, ale ja si vždy na to spomeniem, cele to pokazím a sme vždy tam kde sme boli. Už sme sa aj rozpravali o rozchode, ale ani jeden z nas to nechce. Lenže najhoršie je to, že ja mu nedokážem dôverovať na 100% pretože ma už vela krat sklamal a on nevie pochopit ako sa citim, lebo ja som ho nikdy nepodviedla ani nič podobné... Vždy som mu bola verná, vždy... Takže teraz sa zase utápam v slzách a depkach a neviem ako dalej.... Prosim vas napíšte mi váš názor ako sa mám z toho dostať alebo čo mám ďalej robit s takýmto vzťahom. Vopred dakujem :)

ANGEL-DEMON

tieto detské pseudo-vztahy... kazdy mesiac lubia niekoho ineho a zakazdým tvrdia ze to bude navzdy a plánuju spolu buducnosť,..
a samozrejme ze uz spolu spávaju a rodicia to toleruju ze kazdy mesiac im s deckom trtká iný... (to boli vztahy mojich spoluziaciek zo strednej) Radsej sa s ním rozíd, ked nie tak to nemaš v hlave v poriadku! Nakazí ta nejakou pohlavnou chorobou, ak už ju nemáš,.. take HPV nebolí, spraví ti decko a ty budes obtazovať rodicov a na krku im ostanes lebo sama nebudes schopna to vychovať... a otecko si bude trtkať kade-tade....

adr1a.

Najradsej mam, ked sa deti hraju na dospelych) Nemas este ani 17r a v 16r si takto 2r 5rat zivot?) Uc sa, zabavaj sa so spoluziackami kamoskami primerane veku, pomahaj doma, brigaduj a hlavne zi. Depky si odloz na neskor, ked pridu skutocne problemy