Kedže sa tu riešia vzťahy dosť často aj dilemy miluje ma nemiluje. Pýtam sa, ako zpznať že je do vás chalan-muž zamilovaný? Že sa mu páčite?
Ako sa to dá zpoznať z jeho správania vo vašej blízkosti? Aké sú znaky zamilovanosti?
Ide o správanie keď ešte nejde o vzťah ale poznáte sa.
Pýtam sa aby som sa tiež nepopálila lebo jeden muž sa mi páči ale nechcem sa slepo zamilovať a potom naletieť aku tu už niektoré opisovali že naleteli niekomu o kom si mysleli že je len ich.
Nechcem sa namotať a potom tu vyplakávať.
Ďakujem pekne :-)
Znaky toho
stefan zabudol si na jedno, zamilovany muz bude ziarlit na takmer vsetkych muzov v jej okoli :-)
Tak mojko, tu máš znaky toho, sleduj:
- vyhľadáva tvoju osôbku, teba čo najčastejšie len aby bol s tebou
- ak ťa dlhšie niet, hľadá možnosť ako sa s tebou spojiť, mobil. číslo, sociálne siete(FB, email, a pod.), sms
- pri rozhovore sa ti díva do očí čo najčastejšie a telom je nasmerovaný priamo na teba čiže hrudníkom k tebe aj nohami
- vyhľadáva možnosť ako sa s tebou fyz. kontaktovať čiže nechtiac rukami či inak, zaľúbený muž si už spôsob aj dôvod na dotyky nájde
- snáži sa s tebou čo najviac rozprávať
- ak nieste spolu a už na teba kontakt má, volá ti, píše ti lebo mu chýbaš
- delí sa s tebou o nejaké veci, jedlo či inú drobnosť
- pozve ťa niekam, na výlet, na kávu,nejakú akciu, proste niekam spolu
- usmieva sa na teba a flirtuje
- je veselý v tvojej prítomnosti
- je nápomocný a ochotný
- vo vetách používa často slovo my nie ja
- rozpráva ti o svojich plánoch a budúcnosti a akože nenápadne spomenie v tých svojich plánoch aj tvoju osobu
- keď sa stretnete hneď má úsmev na tvári a rozveselí sa
- pýta sa, kde si bola či kam ideš len preto lebo chce vedieť o tebe takmer všetko
Aspoň takto som sa správal ja keď so stretol svoju terajšiu priateľku s ktorou som už tretí rok :-)
Ešte mám otázku na tú spominanú osobnú zonu. Ak ide o narušenie mojej osobnej zony z jeho strany tiež to mám brať tak ako že má záujem? Tým že vkročil do mojej osobnej zony ako to zistím? Čo vlastne znamená narušenie mojej osobnej zony?
Aký návrh mám ja praktizovať Nemám meno? Veď nik mi tu nijaké nedal len možnosti ako sa správa čo ja mám z toho praktizovať.
A ten test je pre tých ktorý sa už spolu randia, chodia spolu takže je zbytočné si ho robiť lebo ja zaťiaľ len tápam o tom či cíti ku mne to čo ja k nemu. Neviem načom som ináč by som nezakladala túto tému predsa.
Našla som test lásky!!! www.test-lasky.sk
Ktory navrh budeš praktizovať zakladateľka témy?
Mirka
Kazdy chlap je iny a inak sa sprava
Budes rozpravat,on ta bude pocuvat,nebude ti skakat do reči. Nerozprava len o sebe.Zasmeje sa ked povies nieco vtipne.Chce citit tvoju pritomnost,dotkne sa ta,ked len letmo.Rozprava ti o sebe,spomenie svojich blizkych.Hovori o buducnosti v ktorej ta vidi s nim...napr...nabuduce ti to ukazem...mozme tam ist spolu...
Pozera sa ti do očí...Pyta sa na veci o tebe lebo ta chce spoznat blizsie...To musis vycítiť
zistis to ale jednoducho aky ma k tebe vztah a to tym ze narusis jeho osobnu zonu ktoru ma kazdy clovek do okruhu niekolko cm okolo tela. Do tejto zony si clovek vpusti len tych ktori su mu sympaticky a ktorych ma rad.
ak bude reagovat pozitivne, pokojne a bude sa usmievat mozes sa tesit si jeho
ak znervoznie, bude agresivny, bude mat blbe reci, bude sa tvarit podrazdene nechce ta, niesi jeho typ, nema ta rad, ruky prec od neho.
preco lebo ten ktoreho mame radi cloveka si do osobnej teda sukromnej zony vpustime bez problemov a sme radi v jeho blizkosti.
nick Nemam meno
mnohi muzi su ku kazdej zene mili lebo su tak vychovani alebo nieco chcu a nemusia ju velmi ale hraju.
zas su muzi ktori niesu k zene-zenam mili lebo maju problem vyjadrit svoje pozit. city k nej tak hraju zleho.