Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Znaky toho

Príspevok v téme: Znaky toho
Mirka z Ke

Kedže sa tu riešia vzťahy dosť často aj dilemy miluje ma nemiluje. Pýtam sa, ako zpznať že je do vás chalan-muž zamilovaný? Že sa mu páčite?
Ako sa to dá zpoznať z jeho správania vo vašej blízkosti? Aké sú znaky zamilovanosti?
Ide o správanie keď ešte nejde o vzťah ale poznáte sa.
Pýtam sa aby som sa tiež nepopálila lebo jeden muž sa mi páči ale nechcem sa slepo zamilovať a potom naletieť aku tu už niektoré opisovali že naleteli niekomu o kom si mysleli že je len ich.
Nechcem sa namotať a potom tu vyplakávať.
Ďakujem pekne :-)

ToNerieš

Spoznáš to tak, že sa s tebou bude snažiť nadobudnuť kontakt, bude sa ti často ozývať, pýtať sa na teba. Bude sa na teba veľa pozerať, usmievať sa. Ak má muž skutočný záujem , cestu k tej žene si nájde ... Preto, by som na tvojom mieste neriešila ako ho zaujať, stačí úsmev a buď sa chytí a príde alebo nič :)

PS: hlavne sa o neho nepotkýňaj :D panebože ...tiež také rady tu vedia zapotiť poniektorí ..:D :D

Mirka z Ke

Mala som skôr na mysli že ako sa to dá zistiť z jeho správania pri mne, z jeho pohľadu, z jeho reči, proste ako odlíšiť že je pri mne iný ako pri ostatných ženách. Či sú nejaké jasné znaky správania.

Mirka z Ke

Tak nie nebudem sa o neho potkýňať, on by sa určite smial keby sa mi to stalo a veľký výstrih tiež nie, mám malé prsia nemám čo tam ukazovať a nechcem ho pútať na svoje vnady aby ma bral ako korisť na sex.

nemam meno

Keď bude śkodoradostný , tak to nie je správny chlap. A s tým potknutím o neho...len dávaj pozor aby si sa nezranila... :D
Musíš ho nejak upútať proste. Alebo si daj veľký výstrih :)).

Mirka z Ke

Ako sa mám o neho potknúť? O neho? O jeho nohu či ako myslíš?
A keď sa bude smiať zo škodoradosti? Keď sa niekto potkne ja sa smejem hneď či toho človeka poznám alebo nie :-)

nemam meno

Skús sa o neho potknúť. Keď sa na teba usmeje, tak je do teba zalúbený, ak nie je zalúbený, naštval by sa.

Mirka z Ke

A ako sa tvári? Kedy ako, niekedy je zamračený, inokedy vážny a niekedy vysmiatý asi podľa toho akú má náladu