Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Blond vlasy modré oči

Moireal

Vaporwave nema 16, len je asi vsetkymi desiatimi proti komercii je tak? :-)
Mne sa hentake srandy tiez nepacia, ale proti gustu...
A ma to vyhodu, na starobu usetris za farbu na vlasy. :)))

vaporwave

mne sa pacia pastelove

pixel.brit.co

godfatherstyle.com

www.reginele.ro

www.toniandguy.com.au

blond vlasy u muzov sa mi pacili hlavne ked som bola mala, ale aj teraz ale skôr v takomto prevedeni
www.mens-hairstyle.com

taktiez sa mi velmi paci ked ma niekto takto odfarbene vlasy a cierne obocie :)
66.media.tumblr.com

najviac sa mi vsak pacia sive vlasy :)))
s-media-cache-ak0.pinimg.com
aj tie prirodzene sivé
tattoopiercer.com

www.executivestyle.com.au

obyčajne blondinky si velmi nevsimam ..

pomocnica

ANGEL-DEMON- hej aj moja obľúbená. :)

A to je typ barbie. A nepáčia sa také každému, niekto presne také nemusí, je to vec názoru. Predpokladám, že tvorkyňa témy asi bude mať hnedé oči a čierne alebo hnedé vlasy, keď sa na to pýta, ale iným sa páčia presne takéto typy.
Chlapi čo majú blond vlasy a modré oči a príliš modelovský fejs mi vždy prišli ako teplý. Čo už. Radšej pekné hnedé vlasy a hoc aká farba očí.
Ja mám špinavý blond vlasy až hnedé a sivo modro zelené oči, takže asi tak. :D

Moireal

A zenu sem dam, co je akoze blondyna a ma modre oci. Ale tmave jej viac seknu. Ona je pre mna ideal krasy (tej fyzickej). Tiez sa mi nepacia blond zeny a nepacia sa mi hnede oci v kombinacii s blond vlasmi, ale je vela zien, ktore spada do tejto kategorie a povazujem ich za velmi pekne. Ja vlastne v kazdom cloveku vidim krasu. Ta vnutorna sa mi ale miestami tazko hlada.

Jessica Marais
cdn.newsapi.com.au

Moireal

Neviem, ci sa to sem hodi, ale tento je kombinacia krasy a sexeappealu, dvoch veci, co nie vzdy su spolu. Aaron Taylor Johnson
cdn.hitfix.com

Je to take skvrna este ale tusim chodi so skoro raz tolko starou reziserkou, ktora vyzera povedzme nie velmi pekne. :-O