Čo myslíte, Prečo sa všetkým tieto 2 veci páčia a prečo je to ideál? Zamyšlam sa nad divnymi vecami,čo už:D
Blond vlasy modré oči
tak som nasla ze to bol hoax o tom vymreti
en.wikipedia.org
Ono, ked je clovek na malom Slovensku, vidi trendy hustejsie ako ked je v multi- kulti meste ako ja. Tu je v podstate kazdy exoticky uz len svojim prirodzenym zjavom. A aziati tu niesu nicim vynimocnym, rovnako tetovania.
A ano, vsetci vyzerame v podstate podobne ale ten koho to trapi, mi pride fakt mimo. Na jednej strane sa razi urcity typ vyzoru a kazdy ho chce dosiahnut. Napriklad je malo ludi, co chcu byt nejaki tlsti, kazdy je rad stihly trebars ale kedze stihlych ludi je vela, treba sa nejak odlisit. Ale to je tato doba, verim, ze raz tomu pride koniec a ludia sa zacnu zaoberat dolezitejsimi vecami. :)
Mesacny princ, pics or it did not happen. :)
Moireal - ti si v podstate asi tiez presytena tym co vidis :)
osobne si ale velmi neviem co uz predstavovat v dnesnej dobe ako nejaky velmi odlisny look, mozno ak nemaju daku koncatinu, ako ta jedna spevacky bez nohy :D
Ja napriklad nezijem na Slovensku a tu su vselijake extremy, ale taketo vlasy som tusim este ani raz nevidela. Ked uz, tak komplet cela osoba ma na sebe nieco "odlisne" ale uprimne, ludia su z vyzoru uz tak prepnuti, ze sa snazia byt special snowflake strasne zufalo, ze ja si skor vsimam peknu prirodzenu krasu. Ludia co tak strasne potrebuju byt ini, mi pridu smiesni no a hlavne je to snaha potlacit nejaky svoj komplex.
*presyteni
inak ti prirodzene blond by uz mali niekedy vyhynut... teda niekedy davnejsie som niekde citala/pocula odhady do buducnosti..
.. ale este si zvyknem vsimat aziatky na ulici casto :)
nie, som minimalne o 10 r starsia (a uz mi aj rastu dake sive vlasy, takze som blizsie k svojmu idealu..) a hej vsimam si len tieto "strasidla", obycajne devy mas vsade vonku na kazdom kroku kde ides...niektori ludia ako ja su toho dost presyteny ..
Moireal
no mne ale tie pastolve uz skoro ako komercia pridu kedze to uz bezne vidat minimalne v BA sem tam na ulici, ale to asi aj preto ze ja sa na to velmi sustredim, tak to vidim vsade a ostatok si nevsimam :D