Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Blond vlasy modré oči

Moireal

vaporwave, tak ta baba nevyzera dobre. Dievca ma riadne komplexy zo seba. Ale ano, mozno si mysli, aka je uzasne stihla a zastiera tyms svoje emocie. Takze ano, aj taketo si myslia, ze su super stihle a su naj. A potom su vsetky tie, co su fit. Ja osobne beriem fit. Pacia sa mi jemne zenske tvary.
Btw., na vyske som mala podobne stvorenie, len kost a koza a tiez si myslela, aka je super. Takze tak. :)

Inak k tym vlasom este, co sa mi celkom pozdava, su este tie ruzovo-zlate vlasy, ako napr tu:www.youtube.com

pomocnica

To som veľmi rada. :) Ďakujem. :) Je dobré, keď komentáre hocikoho aspoň trochu pomôžu, alebo povzbudia, pretože to je ten význam. :) Nech sa ti darí. :)

Life is a game

Pomocnica- aj teba mám rada, pretože si mi v jednej téme dosť pomohla a dodala si mi odvahu. Ďakujem.

Moireal

Keby sme aj tu stihlost rozobrali, da sa aj na tu pozerat inak. Niekto, kto je kost a koza a nema svaly moze byt stihly a niekto, kto zas nema na sebe tuk a spominany sixpack, moze byt tiez stihly.

vaporwave

Prečo sa všetkým tieto 2 veci páčia a prečo je to ideál?
btw mam taky pocit, ze japonci majú iny ideal :D

Moireal - co sa tyka tej stihlosti, stihli ludia sa môzu lisit sixpackom :D a ten az tak lahko dosiahnutelny nie je ako dake saty ci farba vlasov..