Čo myslíte, Prečo sa všetkým tieto 2 veci páčia a prečo je to ideál? Zamyšlam sa nad divnymi vecami,čo už:D
Blond vlasy modré oči
vaporwave, tak ta baba nevyzera dobre. Dievca ma riadne komplexy zo seba. Ale ano, mozno si mysli, aka je uzasne stihla a zastiera tyms svoje emocie. Takze ano, aj taketo si myslia, ze su super stihle a su naj. A potom su vsetky tie, co su fit. Ja osobne beriem fit. Pacia sa mi jemne zenske tvary.
Btw., na vyske som mala podobne stvorenie, len kost a koza a tiez si myslela, aka je super. Takze tak. :)
Inak k tym vlasom este, co sa mi celkom pozdava, su este tie ruzovo-zlate vlasy, ako napr tu:www.youtube.com
moireal - take nieco si mala na mysli ohladom tej stihlosti? :)
www.youtube.com
To som veľmi rada. :) Ďakujem. :) Je dobré, keď komentáre hocikoho aspoň trochu pomôžu, alebo povzbudia, pretože to je ten význam. :) Nech sa ti darí. :)
Pomocnica- aj teba mám rada, pretože si mi v jednej téme dosť pomohla a dodala si mi odvahu. Ďakujem.
Mesačný princ- :D
Life is a game-si zabila. :) Mesačný princ, máš tu vyznanie. :D
Mesačný princ, mám ťa rada :)
Keby sme aj tu stihlost rozobrali, da sa aj na tu pozerat inak. Niekto, kto je kost a koza a nema svaly moze byt stihly a niekto, kto zas nema na sebe tuk a spominany sixpack, moze byt tiez stihly.
ANGEL-DEMON- Pravda, ten je nad všetkých! :´´(
Mesačný princ:a to sú aké vlasy?
Prečo sa všetkým tieto 2 veci páčia a prečo je to ideál?
btw mam taky pocit, ze japonci majú iny ideal :D
Moireal - co sa tyka tej stihlosti, stihli ludia sa môzu lisit sixpackom :D a ten az tak lahko dosiahnutelny nie je ako dake saty ci farba vlasov..