Klamar

Príspevok v téme: Klamar
EmEf

Ahojte,
kde zacat .. potrebujem sa asi iba vykecat, pomoct mi alebo zmenit to, co sa uz stalo sa uz nedá. Bohuzial :( iba moja hlupost.
To co ma trapi je, ze som sa vyspala s chalanom, ktoreho rodicia su znamy mojich rodicov. No ale pekne od zaciatku. Ono sa to zacalo v jeden vecer na diskoteke, tam sme sa zacali spolu viac bavit, prekecali sme spolu cely vecer, vymenili si cisla, odprevadil ma domov a tam mi dal pusu, ale odtiahla som sa. Na druhy den mi uz hned rano volal potom znova vecer medzi tym sme si pisali na facebooku. Chcel aby som vecer aj s jeho kamaratmi isla von, lenze mne sa nedalo, ako keby to vedel, ze aj tak nepojdem. Proste vsetko normalne. Medzitym som spoznala aj jeho par kamosov. Az prisla ta osudna noc, kedy sme mali spolu sex. Nemyslela som vtedy, ved vsetko bolo super a hlavne ma tesilo ze nasi sa poznaju, takze by tam nemal byt nejaky problem ohladom klamstva. Lenze na druhy den .. Zrazu si ma zacali davat do priatelov cudzi chalani .. Nedalo mi to a zacala som v ich profile patrat kto su a tam som to vsetko pochopila. Na jeho skutocnom profile som sa dozvedela a uvidela fotky s jeho priatelkou. Az mi zle prislo a znenavidela som ho. Uz ho nikdy nechcem vidiet, vela krat mi volal ale uz som ho nikdy nezdvihla a zablokovala si ho vsade. Ale najvacsia sranda je ze kazdemu porozpraval aka som ku.. a dam kazdemu. Aj jeho otec ked bol u nas mal taketo narazky a smial sa mi do oci. Hanbim sa strasne :( naletela som profi klamarovi .. A je mi z toho vsetkeho naozaj zle koli tej dievcine co ma doma ako svoju oficialnu partnerku, ked to spravil so mnou spravi to s dalsiou aj ked som to jeho priatelke napisala nech si dava pozor vysmiala ma a zacala sa mi este k tomu vyhrazat. A pritom som si myslela ze som konecne nasla len niekoho normalneho .. hmm bohuzial .. Snad raz.

EmEf

No vsak toto .. Mne to pride ze to bol aj jeho neuvazeny cin alebo si v tom momente neuvedomil, lebo ma mal za hlupanu, ze by som na to lahko prisla, alebo aspon niekedy. A v podstate mali na mna taku poznamku aby zo seba strhol vinu, ze to ja som spravila, ja sa divam sak ty si rovnopravny clovek a ja som ta nemala priviazaneho. Ty si ma oklamal. Ja som slobodna, ty si zadany, ty si si podviedol priatelku. Mne je jedno, ja som chcela riesit nieco viac. Nevydalo, no co uz vynde s inym. Mal si na to mysliet, ked si ma namotaval a klamal lebo on mi este aj ukazoval fotky v mobile aby bol doveryhodnejsi ale nic take podozrive som si nevsimla. No proste .. Cele zle .. Ale jeho klamstva jeho karma .. A to s jeho kamosmi som naozaj nepochopila a ani to s jeho otcom, ja keby som daco taketo spravila modlim sa aby mi nik na to neprisiel .. Ale asi ho zralo svedomie a zlakol sa ked som mu napisala ze viem o jeho priatelke a nech ma necha tak, tak sa priznal aby vymysleli daco co moze mu aj iny potvrdit. Vyzera, ze ten jeho tatko je taky hnup ako jeho syn. Ale keby som bola taka svina tak poslem sms ky aj spravy z facebooku jeho priatelke ako ju poprel a co mi vypisoval .. Ale kaslem na to, viac a viac mi to je jedno, ked som sa mohla takto vykecat aspon tu takto anonymne.

Peter96

Neexistuje hlúpa žena, len lenivá. Jendinými skutočne pominuteľnými stránkami života sú možnosti. A mala si možnosť nazrieť mu na facebook. Možnosti sú, len ich musíme využiť. Už sa toľko netráp, prijmi svoju nádielku utrpenia a po mesiaci budeš v poriadku.

EmEf

Áno to máš pravdu! Ale kedy zistíš, že ti ten človek klame? Až keď sa niečo stane o čo mu vlastne šlo a udalosti sa začnu diať nejak inač než by sa mali a vtedy ti to celé docvakne. Alebo keď ten druhý niečo pokašle alebo sa zamota vo svojich klamstvach, ale to byva velmi malokedy zvycajne takyto klamari maju stastie.

lLily

Kto ti co i len jediny raz v comsi podstatnejsom zaklame, nezasluzi si tvoju doveru uz nikdy viac v zivote a navzdy ho uz mozes brat s velikanskou rezervou

klamar klamarom ostane bez ohladu na vyhovorky a obhajobu. Vykopnut ho co najskor zo svojho zviota a nikdy uz nepustit, ale ozaj nikdy.

EmEf

Ano nasi rodicia sa poznaju, to je pravda. A ked som sa maminy pytala, ze ci dakoho ma, povedala, ze o nicom nevie. Lebo kde som sa mala inde spytat, kto by mi povedal pravdu. Jeho otca? Odvtedy si cim viac a viac vsimam aky je on klamar, cize ten chlapec to ma mat pokom.
A dakto tu napisal ze ako si ma mozu pridavat do priatelov jeho kamarati, to bolo myslene, ze mi posielaju ziadosti o priatelstvo na facebooku a ked pozrem na spolocnych priatelov a je tam ten jeho falosny profil, tak mi je jasne odkial su a co chcu, cize uplny ignor.

Peter96

Nepoznala si jeho charakter a ani si sa oň nezaujímala. Jednoducho sa ti výzorom mužským páčil a to vše. A prosím ťa, nikdy nehovor nikdy. :) (ani to nepíš). Fakticky, človek dokáže urobiť tú istú hlúposť znova a znova, bo myšlienky ho zlákajú a potom sa mu to už nemusí zdať hlúpe. Radodajky to tak neberú, ako ty. Oni sa nemajú prečo obviňovať. A to jednoducho preto, lebo nemajú svedomie. Existujú dva svety: Liberalizmus(bez hraníc) a konzervativizmus(od slova konzerva, čiže ohraničený :D :D :D). Liberalisti sa nemajú prečo obviňovať, bo nie je nič zlého, ak nie je zákon.