Klamar

Príspevok v téme: Klamar
EmEf

Ahojte,
kde zacat .. potrebujem sa asi iba vykecat, pomoct mi alebo zmenit to, co sa uz stalo sa uz nedá. Bohuzial :( iba moja hlupost.
To co ma trapi je, ze som sa vyspala s chalanom, ktoreho rodicia su znamy mojich rodicov. No ale pekne od zaciatku. Ono sa to zacalo v jeden vecer na diskoteke, tam sme sa zacali spolu viac bavit, prekecali sme spolu cely vecer, vymenili si cisla, odprevadil ma domov a tam mi dal pusu, ale odtiahla som sa. Na druhy den mi uz hned rano volal potom znova vecer medzi tym sme si pisali na facebooku. Chcel aby som vecer aj s jeho kamaratmi isla von, lenze mne sa nedalo, ako keby to vedel, ze aj tak nepojdem. Proste vsetko normalne. Medzitym som spoznala aj jeho par kamosov. Az prisla ta osudna noc, kedy sme mali spolu sex. Nemyslela som vtedy, ved vsetko bolo super a hlavne ma tesilo ze nasi sa poznaju, takze by tam nemal byt nejaky problem ohladom klamstva. Lenze na druhy den .. Zrazu si ma zacali davat do priatelov cudzi chalani .. Nedalo mi to a zacala som v ich profile patrat kto su a tam som to vsetko pochopila. Na jeho skutocnom profile som sa dozvedela a uvidela fotky s jeho priatelkou. Az mi zle prislo a znenavidela som ho. Uz ho nikdy nechcem vidiet, vela krat mi volal ale uz som ho nikdy nezdvihla a zablokovala si ho vsade. Ale najvacsia sranda je ze kazdemu porozpraval aka som ku.. a dam kazdemu. Aj jeho otec ked bol u nas mal taketo narazky a smial sa mi do oci. Hanbim sa strasne :( naletela som profi klamarovi .. A je mi z toho vsetkeho naozaj zle koli tej dievcine co ma doma ako svoju oficialnu partnerku, ked to spravil so mnou spravi to s dalsiou aj ked som to jeho priatelke napisala nech si dava pozor vysmiala ma a zacala sa mi este k tomu vyhrazat. A pritom som si myslela ze som konecne nasla len niekoho normalneho .. hmm bohuzial .. Snad raz.

vrrr

Je to kok*t co uz...
Naletela si zaletnikovy ktory ,biera trofeje a chvali sa medzi kamaratmi aky je borec.
A mi este vysvetli ako si ta mozu bez tvojho vedomia pridavat za priatela na fb? Nie nahodou ze ta ziadaju o priatelstvo ?

EmEf

Ano hlupa som ..sama si to priznam. Nikdy v zivote som to neurobila a uz nikdy ani neurobim
Ale proste v tom momente som to zobrala tak, ze su to nasi dlhorocny znamy, pozname sa, stretavame sa pomaly kazdy den a v zivote uz by ma hlavne koli tomuto nenapadlo, ze by sa chcel iba zabavit. A vlastne takto odstupom casu ked tak clovek nad tym uvazuje, nie ze by som na to bola pysna, ale cim dlhsie by ma namotaval a klamal tym horsie by to pre mna bolo, lebo sa mi naozaj pacil. A aspon viem co je zac a nikdy by som s nim uz nechcela nic mat, lebo ked toto spravil so mnou svojej priatelke, tak by presne toto robil mne s inymi zenami a o to naozaj nestojim. Kazde zlo je na nieco dobre.
Asi mi to nikto neuveri v tejto dobe ale chcela som iba niekoho normalneho a vztah a prislo mi to super ze sa pozname, nasi sa poznaju, takze som neriesila klamstva .. No co uz, hadam sa niekto a niekedy v mojom zivote najde kto to fakt bude mysliet uprimne ..

Peter96

V skutočnosti sa človek nemusí nikdy ponaučiť..... a bude stále robiť tie isté previnenia. Záleží len na jej rozhodnutiach v týchto mizerných možnostiach.

neviem111111

exwhyz nemyslim ze si poradil dobre. pomsta je detinska a hlavne toxicka. naco je to dobre? co sa stalo, stalo sa. karma si to s nim vyriesi. ona sa ponaucila.

exwhyz

Spravila si tak ako si to cítila. To je celá veda. Zistila si, že to bola chyba, tak to už viac nespravíš. Oni, keď majú na teba narážky, tak prečo ty nie si otvorená a nepovieš im, čo si myslíš? Nemusíš im vynadať, ale môžeš im povedať, čo si myslíš, môžeš použiť napr. inotaj, budeš hovoriť o niekom, na čo oni hneď neprídu, ale keď im to dôjde, tak ich možno porazí a o to by ti predsa malo ísť, keď sú takí príliš veselí, čo sa týka tvojej osoby. Pomsta je sladká, tak nad niečim pouvažuj, pomsti sa a uľaví sa ti. Ty si ju síce začala realizovať, ale nie príliš premyslene, čiže si si možno (skôr isto) zavarila ešte viac.
His future´s in an oblong box:-)
www.youtube.com
A nerob si zbytočné výčitky pre ten sex, každý vzťah sa môže začať inak, aj sexom. Nie je to nič nehumánne. Postupovala si v zmysle najnovšieho spôsobu kupovania vecí: try before you buy:-)
Neviem, či som ti poradil dobre, lebo už som si vypil, ale tak hádam si z toho niečo pozitívneho vyberieš pre seba:-)
P.S. Ešte nejaký frk. Chuck Norris sa zjavil Satanovi, aby ho pokúšal na púšti:-)))

Peter96

Neviem čo sa trápiš, veď sama si pristúpila na toto riziko. Dôveruj, ale preveruj ;) Čo si zaseješ, to budeš aj žať. Teraz musíš prijať svoje utrpenie a vyrovnať sa s tým. Ak si zarmútená, smutná, urob druhým radosť, buď im na osoh a oni sa ti šťastím odvďačia. Ber to z tej lepšej stránky. Už vieš, kde si urobila chybu a ver mi, že keby sa to stalo neskoršie, ešte viacej by si to ľutovala. Všetko zlé, je na niečo dobré predsa. Odteraz si dva krát premysli, čo ideš urobiť, ako začneš svoju myseľ opantávať pocitom rozkoše. Teraz už vieš, na čo si dávať pozor. Prajem ti chalaniska, ktorý to bude s tebou myslieť vážne(ak ti o to ide :D).

ANGEL-DEMON

sorry! a nie si? ked si mu dala hned? moja známa ktorá má rada mladsích , ktorí by jej mohli byt synmi.... tak jeden z nich (turek)
ju nukal svojmu kamaratovi...chlapec ma priatelku pritom ajtak s nim trtkala.... ono sa take veci o ženách rozchylia..
a nedá si povedat, teraz sa zase sklamala , chalan od nej o 19 rokov mladsí.... chodila k nemu , pretiahol ju a sla domov... nikdy ju nikde von nezobral, medzi ludi.... ona len o tom ze sa jej paci ako jej hovori ake telo ma, aku tvár peknu... a som jej hovorila! to su len recicky aby ta dostal do postele... chronická naivka....
a hovorila som jej aj to ze moj kamarat ked sme mali taku temu..mi povedal ze staru pretiahne ale nech necaka ze s nou bude chodit po meste za rucicky... a nepochopila... a opakovala som jej to stale..
a stale riesi len 22, 25, 26, naposledy 27 rocný ona ma 46 to je asi jej maximum, ked neracem otca jej dcery, ktoru ma s rovesnikom, s ktorym sa vyspala pred 26 rokmi ...