Citim sa opustena..

Príspevok v téme: Citim sa opustena..
Simonka255

Už dlhšiu dobru mam problem v oblasti medziľudskych vzťahov.. ked som bola mladšia vždy som bola stredobodom pozornosti, mala som veľa kamarátov/známych, postupne sa ale všetky vzťahy rozpadavali, kamarati začali ohovarať, intrigi, faloš a nepopieram aj ja som bola taka. Ako som dospela začala som mať už ine zmyšlanie a hodnoty a tak všetci odo mňa zutekali (ostalo par,fakt par kamaratok s kt. sem tam idem niekam). Ale trapi ma to proste, ze ma nevolaju stále. Ked idu niekde, nepovedia mi to, nezavolaju - až ked sa ich opytam čo robili povedia ze boli tam a tam. Ok, viem, že su to take puberťacke veci a v mojom veku (mam 24), už by som to nemala riešiť ale proste ma to štve. Vo vačšine pripadov sa citim opustena (brala som dlho aj ad, ale už neberiem a odvtedy mam ajtak sem tam depresie, chvilkove nie take vazne ako predtym ale su tam, už lieky brat odmietam zničili mi pamať)..
Vždy som vesela, komunikativna, priatelska.... aj ked mi bolo zle snažila som sa byť prijemnym spolocnikom. Preto nechapem v com je problem, kde ja robim chybu.
Už som v stave ked som stagnovala, neviem kde najst priatelov... To že najst si hobby nepomohlo... chodila som na kadejake skupinove cvičenia ale to su strohe konverzacie, nikoho nezaujimam.

Ach jaj, viete niekto mi pomoct s mojim problemom? Prosim pekne... izolujem sa uz od ludi a zacinam mat vsetko na haku lebo moj problem mi pripada uz neriesitelny. A trva to dlho

Renka234

Citim sa celkom podobne. Mam 24 rokov,studujem, ale mam len dvoch spoluziakov :-D a s kamaratkami zo strednej som velmi malo. Rodinu mam velku, mam dokonca aj priatela uz rok... ale tie hlbsie priatelstva mi chybaju. Inak som aktivna, chodila som podobne ako ty na rozne kurzy,rada sa zoznamujem s novymi ludmi lebo verim ze sa moze stat zazrak a na niekoho natrafim :-D som umelecky zalozena a zboznujem prirodu, zvierata a hlavne vylety! ...tiez som brala ad, a dovodom boli medziludske vztahy. Ak mas zaujem mozme si popisat cez mail :-)

_meno

ahojte Simonka255

mudro pisete, a podobne to vnimam:
hodnotu toho, co dostaneme zdarma casto zatratíme..
az casom ked sa to vytrati - a az nasledne vtedy, ked sa naucime vytvarat tieto hodnoty .. zistime ze ich nevieme vytvarat a prosto sa to kvazy od 0 musíme naucit
skuste sa na priatelstvo pozriet z pohladu tvorby - znamena to obetovat svoj cas druhym ludom, bez zisku.
ste ochotna teraz venovat par hodin uprimne niekomu?
mozno nie z kazdej priesadky sa stane kvetina, ale kvetina bez priesadky urcite nevznikne :)

Samir0

Mozno to je tym, ze nemas priatela, jednu osobu, na ktoru by si sa mohla stale spolahnut. Je sice pekne, ze si komunikativna a priatelska, ale asi neposobis ako zaujimava osoba, tazko to odhadnut, nepoznam ta. Len mi pride cudne, ze si uz skusala ako pises vela skupinovych aktivit a nikoho si tam nenasla. Ono sa hovori, ze najlepsie na nadobudnutie nejakej znamosti, ci uz sa jedna o vazny vztah alebo kamaratsky, je chodit do podobne zmyslajucej/tvoriacej spolocnosti. Ono ak si to uz skusala dlhsiu dobu a stale nic mozno je niekde chyba aj v tebe :)

lLily

existuju len 2 vztahy, ktore mozes kvalitne rozvijat - vztah k samej sebe a vztah s tvojim najblizsim....neminaj zbytocne energiu na nepodstatnych ludi, ktorym si aj tak cela ukradnuta ako mozu byt kludne i oni tebe

Nella9

Hovorim ti ze mi nevadi ze ponukas kamaratsva ale vadi mi ze si mi tvrdil nieco ine ale ty to nechapes a snazis sa to zachranit nejakym obrazkom.. no nic ja uz sa nevyjadrujem

Peter96

Nella9: Týmto obrázko som ťa potešil a ty ma znenávidíš za to, že ponúkam ľudom kamarátstvo. Kiež by si si raz uvedomila, že ťa neklamem a nezavádzam.

Nella9

Mna si oblbol. Este si mi aj klamal ze si nechces hladat kamaratky a zrazu tu inej pises? Ved mne nevadi aj keby mas milion kamaratiek ale ide o to ze si mi klamal ;) a snazil si sa ma zmenit, nikdy si ma nemal rad taku aka som. Takeho kamarata ja nechcem. Btw mam tu iny ucet. Zbohom

Peter96

Vôbec nie je mojím zámerom niekoho oblbovať, to by som tu nestrácal čas.. Snažím sa byť nápomocný. Kdo hľadá pomoc, mal by ju dostať. Keď chce niekdo kamarátov, prečo mu odopierať?? Vari si ich nezaslúži mať?

exwhyz

www.youtube.com
Je to vo vzduchu bez toho, aby tam bol vzduch. To je asi celá pravda o tebe.
Teraz ľudia vysedávajú na nete, neidú do prírody, aby si prevetrali svoje závity a tak to potom vyzerá. Samá depresia...
Niekedy tiež len sedím a pozerám, nemôžem povedať, že by som sa pri tom aj učil:-) Skôr si neberiem príklad.
Každý sa snaží žiť čo možno najsprávnejšie a potom sa aj tak vloudí nejaká chybička a je to v riti.
Chyby patria k človeku.
Neviem, že čo sa však stane, ak sa zmieša biela s čiernou?! Na to som zatiaľ neprišiel...
Ja len viem, že hnedá v kombinácii s bielou mi pripomína ho.no na snehu. To viem na isto:-)