Ahojte, mám 13 a chcela by som schudnúť zdravou a rozumnou cestou. :) Pred tým, ako poviete že by som chudnúť nemala, ked som mala 8-9 tak som mala veľkú nadváhu. Odvtedy som sa vytiahla a aj som schudla :) Ale nejaký ten tuk na bruchu ešte ostal. V tom veku som vážila okolo 60+ kíl a teraz som sa za 3-4 mesiace dostala z 57kg na 48kg (mám 167cm) . Jem zdravo a robím 3x do týždňa HIIT kardio. Lenže mám pocit že už mi to lezie na hlavu, že čo môžem a čo nemôžem zjesť :( Tak vám tu prikladám jedálniček:
R: -grécky jogurt 140g s ovocím (banán / jahody /čučoriedky, maliny/ hrozno/ nektarinky)
-obyčajný biely jogurt 180g (hollandia) tiež s ovocím
-ovsené vločky 60g (tu neviem či by som to nemala obmedziť na 40 g :( ) zalievané vodou s ovocím
a k raňajkám mávam zelený čaj
D: -ovocie
kedže bude škola tak budem mávať niekedy aj:
-1 ks malý celozrnný chlebík a zelenina (paradajka, kaleráb..)
- grécky jogurt (ak nebol na raňajky)
O: Cez prázniny som mala -kuracie mäso (pečené bez pridania oleja alebo masla/ varené) so šalátom
- celozrnné alebo proteinové cestoviny s pestom
- opečené bataty s cuketou
a teraz budem mávať obedy v škole, čoho sa najviac obávam :( budem si vyberať to zdravšie z dvoch jedál ale často tam sú zemiaky a biela ryža :((
O: Zelenina a zelený čaj
V: Veľa zeleniny + vajíčko na tvrdo/ tuniak vo vlastnej šťave/ cottage pažítkový/ biely jogurt
Prosím o názory :) Ja už naozaj neviem či sa mi to iba zdá že jem málo.. a najviac mám depky z tých šk obedov :(( Ďakujem