Ideálna váha chlapca -180CM 15 ROKOV 73KG

0vecka

pomocnica a co ked si pribrala na svaloch?? a ake svaly moze mat 15 rocny chalan? akoze presne to neni ale nejaky priblizny obraz to da teda ak sa nebavime o kulturistoch

pomocnica

Je to blbosť, lebo iba my čo tých ľudí neuvidíme vieme iba výšku a váhu, ale keď chce vedieť ako na tom je a napísalo by mu to napr.nadváha a mal by svaly väčšie, širšie ramená,tak určite chudnúť nemusí. To ľudí iba klame. Ten kto to chce využívať, tak nech to využíva a riadi sa tým, ale podľa mňa to nie je vôbec presné. Ja to nevyužívam a najlepším meradlom sú aj tak rifle(nohavice) keď sú my voľnejšie schudla som, ak sú mi tesnejšie tak som pribrala. alebo číre oko. :)

0vecka

pišta00 imho BMI je brutal uzitocna vec... jasne ze neni to vzdy to najpresnejsie ale vahu a vysku vie kazdy... ten zvysok nie ...

pišta00

Presne tak ako píše pomocnica BMI je kravina je to len veľmi orientačné, pretože je rozdiel vážiť 73kg v tuku a vo svalovine takisto každý má inak vyvinutú kostru, niekto má užší niekto širší hrudník, ramená, pas tým pádom bude aj váha takisto starých a takisto vysokých chalanov rozdielna a pritom môžu mať rovnaké % tuku a svalov.. Rovnaká hlúposť je počítanie BMR, vychádzať len z veku a váhy proste nestačí.

pomocnica

marcipanii-BMI neplatí pre deti.

A ideálna váha sa nedá určiť, lebo ide o to koľko máš svalov...Ale môžeš brať, že výška v tvojom prípade 180-110=70 KG. Ale aj teraz koľko vážiš je dobré, lebo si chalan. :) Takže pohodička. :) Keď chceš postavu spevniť, tak sa vykašli na váhu, ale cvič. :) a jedz zdravo. :)