Mám frajera už je tomu dva mesiace, je to síce po dosť dlhej dobe od posledného vzťahu (sedem rokov). Mám 32. A môj problém je ten že sa pri ňom správam ako by som mala 15 a prvý vzťah. Proste keď máme mať rande ja som doma nervózna, nedokážem jesť lebo mám stiahnutý žalúdok, potím sa, buší mi srdce, nedokážem sa nalíčiť lebo sa mi trasú ruky, sadnem k nemu do auta a klepem sa ako osika nie od zimy :-D Chytí mi ruku a ja sa chvejem a v duchu sa modlím aby to nezistil aj keď to asi vie, ťažko sa mi dýcha a o to ťahšie rozpráva, ide ma bozkať a ja sa chvejem ešte viac, neviem čo s ústami lebo mi doslova trpnú od nervozity, som taká náruživá pri jeho bozkoch že mám pocit že stratím kontrolu nad svojím telom a celá sa rozklepem, kokcem pri niektorých slovách, je mi horúco a keď ideme niekam sadnúť trasiem sa od radosti, zase sa potím aj keď sedím a nič nerobím čo normálne človek ktorý fyzicky alebo psychicky pracuje tak jasné že mu je horúco ale mne je len keď sedím na káve či s ním v aute. Normálne mi buší srdce a mám pocit že mi vyskočí z hrude, ako dosť nepríjemné pocity a potom keď prídem domov bolí ma z toho rande hlava a niekedy aj žalúdok. Prečo som z neho tak vystresovaná? Mám ho rada, páči sa mi, aj povahou mi vyhovuje, cítim sa priňom skvele ak sme s partiou von niekde ale keď máme rande prídu tieto stavy. To isté sa mi stávalo aj pri prvom frajerovi. Po pár mesiacoch od zoznámenia a dlhšieho chodenia to opadlo a už som bola uvolnená stále.
Čo s tým sa dá robiť?
Prečo sa správam tak smiešne pri ňom?
mne sa toto stavalo pri jednej susede ktora sa k nam nastahovala. Zapacila sa mi od prvej chvile a stale ked som ju stretol som sa chvel, nohy sa mi triasli, ruky, hlas sa mi chvel tiez a mal som co robit aby som sa nezrutil. To som mal 33 rokov. Cize dost stary nato aby sa mi nieco take nedialo ved som nemal 15 tiez. Ale ako vidis toto sa deje asi kazdemu kto sa sialene do niekoho zamiluje. Neda sa to ovladat ide to samo. Nic s tym nenarobis asi to chce len cas.
mi napadla taka mudra myslienka
LASKU , DYM A KASEL SA NEDA UTAJIT :-D
netrap sa, skus to predychat a mozno to casom opadne samo
Ja som mavala tieto stavy pri muzovi, ktory sa mi velmi pacil, ale spolu sme nikdy nechodili. Bol to len kolega, nic viac. Nemusel ma ani za ruku chytit a dostala som doslova vnutornu triasku, nervozitu ako hrom a mala som problem povedat suvislu vetu a to som uz nemala najmenej rokov. Netrpela som a ani netrpim ziadnou panickou poruchou. Jednoducho ma pritomnost toho muza dokazala neskutocne rozrusit a to nemam problem s hociktorym z kolegov pokecat, ale ten chlap ma dokonale "dostal". V pritomnosti viacero kolegov som bola k nemu uvolnena, ale ked sme sa rozpravali len my dvaja krvi by sa mi nedorezal. U niektorych zien to proste asi tak funguje a zial sama neviem ako proti tomu bojovat, ale ty si rozhodne uzivaj tento stav zamilovanosti. Uz treba len cakat, kedy ta nervozita z teba opadne:-)
ja jej nezavidím, ja mám manžela ale taketo pocity som nemávala ani ja na rande
a viem že niektorí ľudia keď sa až príliš záľúbia stvárajú potom samé hlúposti
Nocaden, zbytocne jej nezavid.Aj ty sa mozno niekedy zalubis do niekoho.
neviem či si urobila dobre že si sa doňho až tak príliš zaľúbila ak je to ozaj spôsobené láskou k nemu lebo ak ťa ten chalan nechá, podvedie atď. tak len aby si nepatrila k tým ktoré preto skáču z mosta, z okien, režú si žily, otravia sa a pod.
Si bláznivo a šialene zaľúbená. Očaril ťa. Podľa mňa si celkom zdravá a nemáš žiadnu psychickú vadu. Po pár mesiacoch ťa to prejde :)
ANGEL-DEMON
pravdepodobne je to tak, ako pises a je to naozaj kvoli zamilovanosti. Ale su naozaj rozne psychicke poruchy, ktore maju zaujimave az divne spustace. Pri niektorych napr pri urcitej cinnosti, na urcitom mieste, v urcitej situacii. Nie je to nezmysel, skor naopak. Ja som bol tiez zamilovany (a zijem v laske), ale ani ja, ani partnerka sme nemali taketo stavy, ze po rande sme boli totalne mimo, psychicky a fyzicky zniceni (bolesti hlavy, zaludka, busenie srdca atd...). Ak to je len kvoli zalubenosti, tak to sakramentsky silne a neprijemne preziva.
socialnu fobiu?? som sa pobavila... tak by mala problemy aj s inymi ludmi,. stresy v obchode, v restauracii.... a nie len s frajerom... a ze
"ved chlapi to nemaju" zakladatelka temy je zena.... chlapi citia veci inak.... ked uvidia peknu zenu postavi sa im... a na to by zena mohla napisat "ved to zeny nemavaju" no logicky!
Je to smiesne asi mas socialnu fobiu si dospela zena a toto by sa s tebou diat nemalo aj ked si zalubena ved toto ani muzi nezazivaju
Iba gratulovat sa ti da a zelanie, nech to dlllho vydrzi.