Ako dostat cloveka do blazinca?

Príspevok v téme: Ako dostat cloveka do blazinca?
Walinas

Zdravim. Prosim o vsetky rady.
Ide o mojho 23r. brata. Je agresivny, tak strasne moc, ze sa to ani neda opisat.
Uz ked mal 15r.sa to zacalo, pribudajucimi rokmi sa to stupnuje. Tento rok je to na nevydrzanie..niekolkokrat sme volali policiu, aj v minulosti..posledna skusenost s policiou bola k nicomu, nic nevyriesili, porozpravali sa somnou,s rodicmi, ostat.surodencami a nakoniec s agresivnym bratom...a odisli. O niekolko tyzdnov nam vsetkym prisla pokuta 30€..vobec neviem zaco?!
Dnes moj brat dostal ten jeho psychopaticky zachvat, ktory bol asi najhorsi aky som zazila...
Strasne nam nadava a vyhraza sa zabitim, v amoku vsetko co mu pride pod ruky znici, uz kazdeho z rodiny zbil v priebehu rokov, atd.
Bojime sa ho cela rodina.
O vsetkom vie policia a nikdy nam nepomohla.
Neviem co mam robit.
Cela rodina ho uz radsej ignoruje aby zas nedostal ten "zachvat"...pretoze pre kazdu hlupost vybuchne...
Myslim, ze je psych.naruseny a potrebujem ho dostat do blazinca no neviem ako.....

helgaJ

Ked zacne vyvadzat, zavolajte policajtov a zaroven aj zachranku. Trvajte na tom, ze ohrozuje Vas aj seba. Ak je treba, aj zvelicujte. Ale to asi nebude potrebne. Musite ho dostat do ustavnej liecby. Sud mu dodatocne nariadi ustavne liecenie. Jedina vec, ktorou mozete pomoct jemu aj sebe. Urobte to, prosim a drzim vam aj jem palce. Je to choroba a treba ju liecit.

helgaJ

Ked zacne vyvadzat, zavolajte policajtov a zaroven aj zachranku. Trvajte na tom, ze ohrozuje Vas aj seba. Ak je treba, aj zvelicujte. Ale to asi nebude potrebne. Musite ho dostat do ustavnej liecby. Sud mu dodatocne nariadi ustavne liecenie. Jedina vec, ktorou mozete pomoct jemu aj sebe. Urobte to, prosim a drzim vam aj jem palce. Je to choroba a treba ju liecit.

sg

Mohol by skusit pit detoxikacne, cistiace caje, alebo ayurvedske caje, tbl., mozno pri objednavke z netu poradia na stranke.

Pixel235

Pokiaľ nemá potvrdenú žiadnu diagnózu, tak ho tam nedostanete. Na psychiatriu musí ísť sám a dobrovoľne. To, čo robí on, je nebezpečné vyhrážanie. Ale to by ste museli proti nemu svedčiť, čo asi nechcete, tak ak zavoláte policajtov, tak vás "odmenia" ešte aj pokutou.
Na sto percent však neviem posúdiť, či je tomu tak, ako som to opísal. Mali ste sa ich opýtať...

Gima

Musí isť k doktorovi alebo na liečenie. Môžte s ním ísť do poradne pre drogovo závislých. Prípadne sa informujte na urade sociálnych vecí ako postupovať.

celebrita FB

Presne z tej kombinácie marišky a steráčov je taký j......tý. Zo steráčov pramení agresivita. No tak ale to sa vyrieši samo. Nezmení životný štýl a neprestane fajčiť a žrať to svinstvo... do roka a do dňa mu budete nosiť kvety a sviečky na hrob. Zlyhá mu srdce zo steráčov, sám si to zapríčiní. Alebo dostane z marišky schízu psychiatrický ústav je istý. Čas to v

Walinas

-Dakujem z rady...sanitku zavolam, uvidim ako to dopadne...
-K tomu zruseniu trval.pobytu- otec to asi nechce zrusit...strasne dlho mu to vsetci hovorime a stale nic, nwm preco...vzdy nas pri tej teme ignoruje....
-Vazne nwm za co ta pokuta. pracujem v zahranici, a prave ked som nebola doma prisla..a nikto mi nebol schopny povedat preco a zaco... Ked som sa vratila po niekolkych mesiacoch domov, tak uz neboli doma ani tie papiere....
-A k tomu, ze si s nim nevieme dat rady.. s psychopatom, ktory cvici a dopuje sa steroidmi, je najvyssi z rodiny to vazne nieje vobec jednoduche....