Zdravim. Prosim o vsetky rady.
Ide o mojho 23r. brata. Je agresivny, tak strasne moc, ze sa to ani neda opisat.
Uz ked mal 15r.sa to zacalo, pribudajucimi rokmi sa to stupnuje. Tento rok je to na nevydrzanie..niekolkokrat sme volali policiu, aj v minulosti..posledna skusenost s policiou bola k nicomu, nic nevyriesili, porozpravali sa somnou,s rodicmi, ostat.surodencami a nakoniec s agresivnym bratom...a odisli. O niekolko tyzdnov nam vsetkym prisla pokuta 30€..vobec neviem zaco?!
Dnes moj brat dostal ten jeho psychopaticky zachvat, ktory bol asi najhorsi aky som zazila...
Strasne nam nadava a vyhraza sa zabitim, v amoku vsetko co mu pride pod ruky znici, uz kazdeho z rodiny zbil v priebehu rokov, atd.
Bojime sa ho cela rodina.
O vsetkom vie policia a nikdy nam nepomohla.
Neviem co mam robit.
Cela rodina ho uz radsej ignoruje aby zas nedostal ten "zachvat"...pretoze pre kazdu hlupost vybuchne...
Myslim, ze je psych.naruseny a potrebujem ho dostat do blazinca no neviem ako.....
Ako dostat cloveka do blazinca?
sanitku
Aku lekarsku pomoc?
ad1- ta pokuta za čo? akoze neviete za co? to je kravina...musite to vediet..
ad2 prečo ho rodičia nevyhodia z domu? normalne ist na mestsky/obecny urad a zrušiť mu trvaly pobyt a dovi-dopo.. nech ide pod most... z jednym debilom si nevediet rady..
Ak je nebezpečný pre svoje okolie, tak pri jeho záchvatoch zavolaj lekársku pomoc, tí ho odvezú aj bez jeho súhlasu.
No nedostanes ho tam. A ak by si aj chcela tak sa nasere a naaledky budu zle. A aj keby tam bol a prisiel odtial mohol by sa pomstit. Najlepsie je cim skor sa odstahovat. Co uz, ludia su vselijaki s tym nic nespravime..
Este som zabudla napisat, ze huli marihuanu od 15tich r. A uz asi vyse roka uziva steroidy.