Máte niekto skúsenosti so zväčšením pier - či už kyselinou hyalurónovou alebo výplňou? Koľko vás to vyšlo resp. čo by ste mi odporučili. Mám veľmi malé pery a chcem zmenu. Vďaka
Zväčšenie pier
Mne manzel drbne po papuly a mam
Hned zvacsene pery :)
Ahoj, ja sama so bola na zákroku. Zväčšovali mi pery kys. h. lebo som sa chcela cítiť lepšie. Pery som mala malé, je pravda že po zákroku mi dosť opuchli ale potom sa to trošku vytratilo ;-). Nič extra ale nečakaj, lepšie ísť na to pomaly. Vždy sa dá pridať ale ubrať už nie. Ja sama som za prirodzenosť a skôr ako ma niekto začne "hejtovať" nech sa pozrie do zrkadla a povie si či je naozaj on/ona ten/tá dokonalá/ý. Ja som veľmi spokojná, tiež ale nesmieš zabúdať že o také niečo sa treba starať a pravidelne chodiť na "dopĺňanie". Vydrží to max 9 mesiacov. A určite si vyber naozaj odborníka. Veľa šťastia :-)
Podla mna to hlavne baby nerobia koli chlapom ani nikomu inemu ale koli sebe!ked ma niekto z pier komplex a pacia sa mu velke nech si da.Tak isto ako s plasstikamu,poznam vela bab ktore si to dali koli tomu ze odjakziva sa im to pacilo alebo mali komplexy zo seba tak si to dali.(nie koli chlapom alebo trendom!) Nieje pravda ze po kazdom napichani pier maju baby ovisle a hnusne pery. Dnes uz to vedia urobit prirodzene pekne a ani to nieje velmi viditelne.
vypln tymi lip fill ci cim to robia, pallova o tom niekde pisala. to tiez nie je bohvieco. v pere sa to posuva, vytrca, vacsinou si to zeny potom nehavaju vybrat von. a silikon...to uz vobec nie. sku*vy ti to celu tvar..navzdy. klesnu pery k brade, vyzera to hrozne.
lucy co pise, zda sa byt normlana, ked si nedala moc. ale casom sa to vstrebe a kazda dalsia aplikacia je riziko ze vo vyssom veku ti neomoze uz ani operacia. ked si roky nechavate zvacsovat pery na udrzanie kys. h. pery prestanu byt take ako boli. budu vam plandat ako dve kusiska slaniny s tisicmi malycch guliciek zhluknutej kyseliny. to v pripade ked si nedate robit z pier klobasy. cize koniecc je v tomto pripade vzdy horsi ako v pripade ze by ste si nikdy pery zvasit nedali.
k tej kyseline este dodam. po par dnoch, ked bolave opuchy po ihle zmiznu..zacne sa kyselina shlukovat do ,,guliciek,,. v pere nahmatas tie gulicky..a tie musis vymasirovat ako plastelinu aby ti tie hrudy z pery netrcali. a boli ked to masirujes. videla som v obhodnom centre zensku. hlava hore vysoko prevysoko, vrazala do podlahy hlucne udery tymi steklami nadsena svojou krasou. ale tie hrudy co mala v jednom aj druhom kutiku hornej pery..to jej asi nikto nepovedal ze to treba masirovat..vyzerala ako po havarii...fakt..
ahoj. poznam baby, dokonca aj moja matka tomu podlahla. poviem ti tak. nevzera to prirodzene. za par mesiacov ak je to robene kyselinou h. to zmizne. ak to robievas opakovane, uz ten tvar prirodzeny co mas celkom zanikne. vzniknu ti z pier dve klobasky, ktore uz s prirodzenostou nema ni spolocne. ok...dobre..vstreba sa to. ale gravitaciu neoklames. pery su zatazene urcitou vahou vyplne. co sa vekom moze stat? pozri ako vyzera teraz donatella versace. dalsia vec. baby co poznam. periska ako hrom, do toho vymachlene obocie. a hadaj co. ani jeden normalny chalan ich nechce. su to dve sestry. jedna je starsia, mota sa okolo bohytch cchlapov. hadaj pre co. druha je mladsia, miluje svoju sestru, ale viem o nej, ze srdce mala na spravnom mieste. bohaty chlapi az tak nie ako prava laska. zial bez partnera. preco? lebo normalny ju nechce..prajem jej, nech jej to dojde cim skor. aj uzke pery sa daju krasne zvyraznit. pozri ccatherine zeta jones. alebo noomi rapace..ani angeline jolie to nezahranilo manzelstvo. bola len hrakou brada, mal tu ,,najkrajsiu,,. aj tak na nu s prepacenim se*e
Treba si vybrať naozaj dobrého a skúseného doktora a výsledok je prirodzený. Naozaj mi ľudia neveria, že mám zväčšené pery a to som hornú peru mala veľmi úzku a to ma štvalo, preto som to chcela skúsiť.
ja si myslím že to vidia aj tí čo ťa nepoznajú nie?
Napisala som, ze kto ma nepozna nevie, ze mam napichane pery. Jasne, ze ludia co ma poznaju, to vidia, ale nebije to do oci a v tom je to umenie. Neznasam kacacie pery co z dialky vidno, ze su umele. Nie kazdy to vie dobre urobit
hlavne ak to chces tak sa zver niekomu kto ma s tym skusenosti a kvalitnu pracu